Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Udv,

Jelenleg az UK-ban egy buddhista kozpontban onkenteskedek es egy hete erkezett egy lány. Visszahuzodo meg felenk, introvertalt (en is) de eleg gyakran mosolyog, valahogy mintha ram hasonlitana reszben ugy erzem.

Elso napjan egyutt dolgoztunk konyhan es megkerdezte h el akarok e menni setalni vele melo utan. Elegge szorongtam seta kozben meg kicsit kellemetlenul ereztem magam, mert eddig meg sosem voltam egy lannyal sem setalni. Megmutattam neki egy seta utvonalat es kulonvaltunk utana, mert egy padra szeretett volna leulni es gondolom egyedul kicsit.

2 napja elmentunk bicajozni (ő kerdezte meg hogy menjunk e). Az jo, kellemes volt. Mielott elindultunk akkor ajtajan bekopogtam h mehetunk e es mintha sirt volna vagy hasonlo, kesobb megemlitettem az udvaron hogy olyan volt mintha sirna (abban a pillanatban is mintha konnyezett volna majdnem) es mondta h csak a labujjat utotte be szobajaban. Viszont mondta aznap h nehezen szokja a helyet, es lehetett is latni Ugy ereztem hogy megkellett volna simogatnom a hatat akkor vagy hasonlo, de nem tettem.

Szo mi szo. Szoktunk beszelgetni de nem tom hogy csak baratkozni szeretne vagy bejovok neki.

Mit gondoltok?

2021. júl. 17. 17:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis olyan lannyal setalni aki bejön.
2021. júl. 17. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem derül ki ebből. Ha neked tetszik, akkor hívd el te is programokra. Aztán majd alakul, hogy mi lesz.
2021. júl. 17. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
én csak kinosságból mosolygok.
2021. júl. 18. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű hogy tetszel neki mert elhívott, de vajon kedvel is..?
2021. júl. 18. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma pl leszedett valami szöszmöszt arcomról :D
2021. júl. 20. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdekled. Nekem szimpatikus, hogy sétálni hív, aztán biciklizni, a szöszmösz leszedés különösen kedves :)

Te is hívd el, beszélgessetek sokat.

2021. júl. 20. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyújtsd be kicsit a rakétákat, ha sokat gondolkozol, akkor mire hazaindulsz sem fog kiderülni. Nyugodtan azt is kifejezheted, hogy tetszik. Megdícsérheted a külsejét, hogy csinos a ruhája, elmondhatod, hogy jó vele beszélgetni, mert egy hullámhosszon vagytok.
2021. júl. 20. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!