Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem a kolleganomnek ?
Egy eve dolgozunk egyutt. Az utobbi idoben szinte minden percet egyutt toltunk a munkahelyen, mellettem ul, beszelgetunk hulyeskedunk. Ha eppen valamelyikunk nem dolgozik messengeren beszelgetunk egesznap.
Sokszor jatszunk a gondolattal es hulyeskedunk azzal, hogy fozunk egymasnak, elmegyunk egyutt ide-oda, kirandulni vagy hogy milyen volna egyutt.
Mindkettonknek van parja, de mar egyikunk sem boldog.
Jol erezzuk magunkat egyutt, sokat nevetunk, sok dolgot tudunk egymasrol.
A "gond" az, hogy egyre tobbet erzek iranta, sokat gondolok ra, de fogalmam sincs, hogy van e nala eselyem.
"Mindkettonknek van parja"
Mindketten gusztustalanok vagytok...
Miert kell hulyet csinalni a párotokbol?
Miért lennének gerinctelenek, mert boldogok akarnak lenni? A munkahelyi afférnak egyébként is nagy a valószínűsége, ha ugyanazon emberek mindig vagy sok időt töltenek együtt a műszakban.
Kérdező, nyugodtan hozd fel neki a témát, beszéljétek meg, utána ráértek intézni az otthoni dolgokat.
5!
Azert gerinctelenek, mert kozben hulyenek nezik a parjukat. Lehet, h parjuk meg rendezne a kapcsolatot, teper, szenved es nem erti, h miert nem megy... Na persze mindig van ok a hatterben, itt most az, h mindketten felrekacsingatnak mar. Sokkal tisztabb lenne leulni az mostani parral es elmondani, h mar massal basz.nanak inkabb.
Nem tudom miert szidnak paran ennyire.
Ha nem vagytok tobbe boldogak a jelenlegi kapcsolatotokban akkor egyertelmuen ideje valtani.
Ugy latom par embert nagyon szemelyesen erint ez a dolog. Azt is meg tudom erteni mondjuk.
Nagyon koszonom a sok valaszt. A gerinctelenseggel azert nem ertek egyet, egyenlore csak nagyon jo baratok vagyunk, szo sem volt megcsalasrol.
Koszonom mindenkinek, megprobalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!