Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem a kolleganomnek ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a kolleganomnek ?

Figyelt kérdés

Egy eve dolgozunk egyutt. Az utobbi idoben szinte minden percet egyutt toltunk a munkahelyen, mellettem ul, beszelgetunk hulyeskedunk. Ha eppen valamelyikunk nem dolgozik messengeren beszelgetunk egesznap.

Sokszor jatszunk a gondolattal es hulyeskedunk azzal, hogy fozunk egymasnak, elmegyunk egyutt ide-oda, kirandulni vagy hogy milyen volna egyutt.

Mindkettonknek van parja, de mar egyikunk sem boldog.

Jol erezzuk magunkat egyutt, sokat nevetunk, sok dolgot tudunk egymasrol.

A "gond" az, hogy egyre tobbet erzek iranta, sokat gondolok ra, de fogalmam sincs, hogy van e nala eselyem.

2021. márc. 6. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Meg kell próbálni, ha meg sem próbálod később bánni fogod.
2021. márc. 6. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

"Mindkettonknek van parja"

Mindketten gusztustalanok vagytok...

Miert kell hulyet csinalni a párotokbol?

2021. márc. 6. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Elég nagy rohadékok vagytok mindketten, ha pár mellett ezt csináljátok. Tudod, mi a megoldás.
2021. márc. 6. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Zsák a foltját. Mindketten pont ugyanolyan gerinctelenek vagytok. Hajrá.
2021. márc. 6. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Miért lennének gerinctelenek, mert boldogok akarnak lenni? A munkahelyi afférnak egyébként is nagy a valószínűsége, ha ugyanazon emberek mindig vagy sok időt töltenek együtt a műszakban.

Kérdező, nyugodtan hozd fel neki a témát, beszéljétek meg, utána ráértek intézni az otthoni dolgokat.

2021. márc. 6. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

5!

Azert gerinctelenek, mert kozben hulyenek nezik a parjukat. Lehet, h parjuk meg rendezne a kapcsolatot, teper, szenved es nem erti, h miert nem megy... Na persze mindig van ok a hatterben, itt most az, h mindketten felrekacsingatnak mar. Sokkal tisztabb lenne leulni az mostani parral es elmondani, h mar massal basz.nanak inkabb.

2021. márc. 6. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Igen-igen...Igaz nem tudjuk mi miatt nem működik az otthoni kapcsolataik, de az írásból elnézve én úgy látom meg sem akarják már oldani, mert annyira érdeklik egymást. Láttam már sok ilyet. Az otthoniak mind kiborulnak, sírnak amint ezt megtudják, de ez van... Ettől még nem lesz valaki rossz ember, mert mást érez más iránt. Én is átéltem ezt a helyzetet amikor velem szemben követték ezt el és sajnos én is sértettem meg valakit emiatt. De saját magunk boldogságában önzőnek kell lennünk és nem mást nézni, hogy most neki milyen. Mert a bármi áron is legyen a másiknak jó, nekem meg sz-r, az nem járható út és tessék ez lesz belőle.
2021. márc. 6. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Lehetséges
2021. márc. 6. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom miert szidnak paran ennyire.

Ha nem vagytok tobbe boldogak a jelenlegi kapcsolatotokban akkor egyertelmuen ideje valtani.

Ugy latom par embert nagyon szemelyesen erint ez a dolog. Azt is meg tudom erteni mondjuk.

2021. márc. 7. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a sok valaszt. A gerinctelenseggel azert nem ertek egyet, egyenlore csak nagyon jo baratok vagyunk, szo sem volt megcsalasrol.

Koszonom mindenkinek, megprobalom.

2021. márc. 7. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!