Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak álom olyan férfit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak álom olyan férfit találni, aki több év után sem csal meg? Vagy létezik ilyen, aki évek múltán se tudna félre lépni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezik olyan férfi, aki évek múltán sem hízik el?

2021. okt. 3. 18:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sosem csaltam meg egyik exemet sem és a feleségemet sem. Pedig nem voltak rövid kapcsolataim.

Olyat kell keresni, aki nem a te kedved miatt hűséges, nem azért, hogy jó színben tűnjön fel a társadalom szemében vagy mert nem áll szóba vele rajtad kívül más nő. Ez nem hűség, ezek csak meghúzott határok, amit egy gyenge pillanatban a többség átlép. Akinek viszont elvei közé tartozik a hűség és magáért teszi, az hűséges fog maradni. Nagyon kevés az ilyen ember, ezt elismerem, de léteznek ilyenek is. Vannak, akik szégyellnék magukat, ha félrelépnének, én is alacsonyabbrendűnek és ostobábbnak érezném magam tőle.

2021. okt. 3. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Persze, hogy létezik. Velük van tele minden nő friendzone-ja. A kérdés már csak az, hogy nőből létezik hasonló?
2021. okt. 3. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

13

Ez nettó hülyeség. A friendzoneban azok vannak, akik bármikor megcsalnák az aktuális nőjüket azzal, aki fzolta őket.

2021. okt. 3. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
#14: Nem. Azért jó alibizést. A friendzone-ban lévőknek általában nincs is csajuk.
2021. okt. 3. 19:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tok konnyu ilyent talalni, csak meg kell vizsgalni van-e az illetonek gerince
2021. okt. 3. 20:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Sohasem csaltam meg senkit. A jelenlegi kapcsolatom 24 éves korunk óta, 17 éve tart és őt sem csalnám meg soha. Nekem az az elvem, hogy ha valami nem működik, akkor meg kell próbálni közösen megjavítani a dolgokat és ha ez nem megoldható valamilyen oknál fogva, akkor tisztességesen kell befejezni a kapcsolatot. Mindenkinek sokkal jobb, ha úgy lépünk ki egy kapcsolatból, hogy végig emberek maradunk /önmagunkkal és egymással szemben is/. Nem tudnék tükörbe nézni, ha elkezdenék a háta mögött taktikázni. Még akkor sem, ha sohasem derülne ki. Egyszerűen nem engedné a lelkiismeretem, hogy átverjek egy olyan embert, akit szeretek vagy valaha egykor szerettem. Lelkiismeret, tisztesség, becsület.

Másrészt meg ott van az a rengeteg közös emlék. A helyek, ahol csak mi jártunk, a dalok, amiket mindketten szeretünk, a szavak, amelyeknek a jelentését csak mi tudjuk, vagy az egymásra nézés, amikor már a pillantásából tudod, hogy mit szeretne a másik. A gondoskodás, amikor a betegágyam mellett virrasztott egész éjjel, vagy az óvó, szerető együttérzés, amikor elveszítettük a szüleinket.

Létezik olyan szerető, aki miatt néhány éjszakáért megérné mindezt feladni? (Másnak biztosan. Nekem nem.)

F 41

2021. okt. 4. 14:27
 18/18 moozygoo ***** válasza:
100%

Nem csalnék meg soha senkit

27/F

2021. okt. 4. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!