Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem bírom megállni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom megállni?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel régóta beszélgettünk, tudta jól hogy bejön,beleszerettem el mondtam hogy többet érzek iránta de nem mondtam hogy szerelmes lettem, de ő elutasított,azt mondta most ne beszéljünk mert mást szeret és nem jövök be neki. Jó kapcsolat volt köztünk ,amolyan lelki társ.Már nem beszélünk lassan három hete de meg őrülök hogy mi van vele,folyton aggódom még hiányzik a társasága mivel én is mélyen voltam mostanában és neki is vannak problémái a kapcsolatában,félek attól is hogyha rá írok akkor úgy gondolja hogy zaklatom és elveszítem, de már nagyon hiányzik és féltem mert egy rendes csajszi és könnyen átvágják és nem becsülik meg eléggé,folyton hajtás van nála ,alig pihen és még a rossz kapcsolatai miatt is őrlődik.

Tudom hogy olyan mintha a báttya lennék ,szeret velem beszélgetni, volt egy kis flörtölés meg egy két romantikusabb üzenet, attól is félek hogy ezért csalódott bennem. Szerintetek írhatok neki? Megkérdezhetem legalább azt hogy hogy van ,hogy minden rendben? Az érzéseimet nem tudom eltitkolni de persze megértem őt is és tisztelem a döntését,úgymond nem akarok beleszólni az életébe,de hiányzik nagyon.

2021. okt. 3. 03:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretnéd akkor tiszteletben tartanád a döntését és többet nem keresnéd, nem erőszakolnád rá a kommuniációt. Minden más csak ócska duma.
2021. okt. 3. 10:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy eddig sem írtam neki mert tiszteletben tartom a döntését és azt csinál amit akar😀, de látom egyes embereknek nehezen megy a szövegértés, talán ha egy ember aki értette a kérdésem lényegét és úgy is válaszolt,szinte mindenki más összeesküvés elméleteket gyárt, mik ezek a kommentek 😀, szemét ajjas zaklató vagyok mert beleszerettem valakibe? Ez most komoly gyerekek?

Nem is csoda hogy egy normális párkapcsolat sincs,nem vagytok képesek meglátni azt ami a szemetek előtt van, mindíg csak a kombinálás.

Hogy éltek ti ember,mindent kiforgattok és csodálkozztok hogy semmi sem valós körülöttetek.

Arra voltam kíváncsi igazából hogy volt e már más is hasonló helyzetben és hogyan tudnám ezen túl tenni magam, de a segítség az túl nehéz inkább a sárba tiprunk mindent ami nekünk nem volt jó soha, ez annyira tipikus.

Úgy érzem jobb lesz ha a megérzéseimre hallgatok.

2021. okt. 3. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Vagyok és voltam is már hasonló helyzetben a női oldalon.

Hidd el, zaklatás amire készülsz. Megmondta, hogy ne beszéljetek, mert mást szeret, mert látja rajtad, hogy minden szalmaszalba belekapaszkodsz, túlértékeled ha szóbáll veled. Nem a lelke érdekel téged, csak kontroll alatt akarod tartani, azon drukkolsz titokban, nehogy összejöjjön a szerelmével. Ennyit a lelki társaságodról. Az a fajta vagy, aki ugrasra készen várja, mikor gyengül el a nő és próbál majd vigasztalodni. És persze te akarod megvigasztalni és rendesseggel meg ajándékokkal és mindenféle módon lekotelezni magad mellé, akkor is ha tudod, hogy másba szerelmes. Ha igazán szeretnéd, lekopnal róla és remélnéd, hogy megtalálja a szerelmet. Olyan vagy, mint egy ismerősöm, akit alig bírtam lerázni az megmondtam, mást szeretek, de képes volt hónapok múlva is érdeklődni levélben, hogy reméli, helyrejött a kapcsolatom a vírus miatti összezártság alatt. Így akart meggyőződni róla, hogy még mindig ugyanolyan boldogtalan és remélhetőleg magányos vagyok, mint előtte. Ennyit az önzetlen baràtságotokról.

2021. okt. 3. 22:43
 14/14 A kérdező kommentje:

13# nagyon rosszul látod a helyzetet, és úgy gondolom te is csak a rosszat látod bennem, gondolom neked sem volt még hogy hasonló helyzetben tiszteletben tartotta a férfi a döntésed mert akkor azt a példát is elmesélted volna,vannak olyan nő ismerőseim akik iránt többet éreztem és ők is tudták mégsem lettem zaklató és a mai napig beszélünk érdekes módon.

Most igen beleszerettem egy nálam fiatalabb lányba,úgy éreztem lelkileg is passzolunk ezért nagyon szíven ütött amikor elutasított,nem vagyok az a típus aki kapcsolatból kapcsolatba ugrik, szeretem a másikat megismerni mielőtt még többet éreznék iránta, igen volt föllángolás de nem akkor amikor megismertem hanem később amikor már beszélgettünk, aztán beleszerettem

Meg tudom állni hogy írogassak neki és mondtam is neki ha úgy gondolja akkor nyugodtan tilthat vagy törölhet, de mégsem tette, akkor szerinted valóban zaklatom ,hát nem.

Pont hogy tiszteletben tartom a döntését és ezt ő is tudja, azért mert ismer annyira.

Sokat beszélgettünk lelki dolgokról és párkapcsolati dolgokról is, talán ezért is hiányzik annyira,vannak dolgok amiket meg tud beszélni a haverjaival az ember de más lelki dolgokat beszélsz meg egy nővel

Tudom hogy neki is hiányzik a társaságom mert mondta hogy szeret velem beszélgetni,ezért is érzem úgy mintha el árultam volna de tudtam ha nem mondom el akkor őt és magamat is becsapom,

Szerintem most azért csalódott és kicsit haragszik rám hiába mondta azt hogy nem haragszik,egyrészt ezért bűntudatom van

Sokat beszélgettünk és mondtam hogy nekem sokat számít az őszinteség

2021. okt. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!