Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársammal ha megyünk valahová, bárhová (boltba, moziba) nem bírom megállni, hogy ne nyúkáljak, simogassam. Aztán rámszól hangosan, hogy ne fogdossam, "Nem vagyok a kur-vád" mondja. Nem tök ciki? 23/f
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 09:04
2/50 anonim válasza:
Érdekes felfogása van. Attól már k@rvának érzi magát ha simogatod?
3/50 A kérdező kommentje:
Otthon taperolhatom bármikor. Csak nyilvánosan nem.
2019. okt. 17. 09:12
4/50 anonim válasza:
Hova nyúlkálsz? Vagy csak simogatod? A lába közé nem kellene. De a hátát vállát nem baj. Miért zavarja? 2# voltam
5/50 A kérdező kommentje:
A fenekét, a melleit. Jó popsija van, nagy cicikkel. Ki is rakja, nem szégyenlős. Átkarolom, és rámarkolok a cicikre.
2019. okt. 17. 09:18
6/50 anonim válasza:
Nem értem ezzel mi a baja...nekem is szokta a férjem. Sosem szólok rá.
7/50 anonim válasza:
A nők számára ez megalázó, mivel ha nyilvános fogdosod mások előtt ezzel azt fejezed ki, hogy ő a tulajdonod (a ribncod). Ha ezt képtelen vagy megérteni nem való neked párkapcsolat.
8/50 anonim válasza:
Még jó, hogy hetero pár vagytok. Ha melegek lennétek itt a sok “mi a baj ezzel?” kérdés helyett tele lenne minden “ezt 4 fal között kéne” meg “milyen undorító, én se hivalkodok azzal, hogy hetero vagyok” stb.
De így persze semmi gond nincs, mondd meg élettársadnak is, hogy ne ellenkezzen, mert teljesen jogosan viszitek ezt utcára.
9/50 A kérdező kommentje:
Igazából a tulajdonomnak is érzem. Szoktam is mondogatni neki szex közben hogy "Az enyém vagy". De szerintem ez természetes dolog.
2019. okt. 17. 09:27
10/50 anonim válasza:
Primitív vagy te is és a nőd is, ez itt a fő probléma.
Nyílvános helyen kéne tudni viselkedni, tudod alapvető emberi kultúra, a nődnek meg nem útszéli stílusban kéne kommunikálnia. Szégyenek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!