Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársammal ha megyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársammal ha megyünk valahová, bárhová (boltba, moziba) nem bírom megállni, hogy ne nyúkáljak, simogassam. Aztán rámszól hangosan, hogy ne fogdossam, "Nem vagyok a kur-vád" mondja. Nem tök ciki? 23/f

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 09:04
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
96%
A nő ne nyúljon a párjához vagy mi?
2019. okt. 17. 11:57
 32/50 anonim ***** válasza:
96%

Én is szégyellnélek, ha te lennél a hapsim, hogyilyen primitív emberrel vagyok (mondjuk nem is lennék, mert ott dobnálak ki) ha nyilvánosan taperolnál.

Pedig nem a szőlő savanyù, férjnél vagyok, jó a szexuális életünk, nem vagyok prűd sem, de 1 : nem vagyok senki tulajdona, 2 : amit otthon csinálunk, az nem tartozik másra. Ez alapvető intelligencia kérdése...

2019. okt. 17. 12:25
 33/50 anonim ***** válasza:
98%
Férfi vagyok. Ő szeret téged. Hisz otthon taperolhatod szabadon. Te meg megalázod. Buta felfogásod van. Ahogy itt egy hölgy írta, egy nagy pofon...
2019. okt. 17. 12:36
 34/50 A kérdező kommentje:
A tulajdonjogról annyit, hogy ő az enyém,én pedig az övé vagyok. Nem fekszem le más nőkkel, legfeljebb megnézem őket.
2019. okt. 17. 13:05
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj már, nyilvános helyen vagytok, bakker, vagy nem éri el az IQ-d a százat? Nem lehetsz ennyire csökött agyú primitív.
2019. okt. 17. 13:36
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Összekevered a dolgokat. A társad nem a tulajdonod!
2019. okt. 17. 13:59
 37/50 anonim ***** válasza:
96%
De jó, hogy nem ilyen barom pasim van.
2019. okt. 17. 14:00
 38/50 A kérdező kommentje:
Ő is szokta mondogatni nekem, hogy a farkad az enyém.
2019. okt. 17. 14:37
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
És nyilvános helyen is csinál valamit a farkaddal?
2019. okt. 17. 14:43
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, azért tényleg álljon meg a menet.

Teljesen megértem, hogy nem szereti, amikor NYILVÁNOSAN rámarkolsz a boltban a mellére, vagy a fenekére. Mostmár tényleg elnézést, de ez nem oda való. Ez mindenkinek magánügy, én sem fogdosom a barátom farkát a boltban meg ő sem csöcsörézik meg engem amikor moziban mondjuk sorban állunk.

Az nem baj, hogy izgat téged meg vonz a látványa, de azért annyira türtőztesd magad, hogy ezt nem nyilvánosan.

Az, ha a kezét simogatod, vagy adsz neki egy puszit, fogod a kezét, teljesen normális, de az, hogy markolászod a mellét nyilvánosan, nem.

Én sem szeretném azt látni, hogy más párok egymást markolásszák, és köszönöm, teljesen egészséges életem van.

2019. okt. 17. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!