Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb emberré tesz a szerelem?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 23:29
2/8 anonim válasza:
Nem mindig. Engem pl. szarabb emberré tett, amikor összetörték a szívemet.
3/8 anonim válasza:
Igen! Főleg egy jó ember mellett fejlődhetsz is sokat.
5/8 anonim válasza:
Egy "hivatalos" szerelem, tehát viszonzott, párkapcsolatban érzett, az lehetséges.
De egy kapcsolatban más iránt érzett, az leginkább rossz emberré...
6/8 anonim válasza:
Mivel eddig két hosszú kapcsolatom volt,ahol úgy érzem, én szerettem igazán és adtam bele mindent...ennek ellenére szépen és megalázó módon elhagytak.
Így kb négy éve teljesen közömbös lettem, és átnézek kapcsolat szempontjából mindenkin.
Nagyon jól elvagyok magamban, és látva mindenfelé a sok képmutató és rossz kapcsolatot, ez így is marad .
7/8 anonim válasza:
Alapvetően nem. Max ha nagyon rendes, jó emberbe szerelmes az ember, az valóban pozitív irányban változtathat meg. Én rosszul választottam, és sok hülyeséget csináltam hogy neki megfeleljek. A vége mégis az lett hogy megcsalt, hazudott. Azóta kiábrándultam, jobb nekem egyedül. A vége úgyis minden kapcsolatnak ugyanaz: egyedül maradsz.
8/8 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy alapból is "jó ember" vagyok, legalábbis igyekszem az lenni. Ha szerelmes vagyok, talán annyi változik, hogy próbálok "jó nő" is lenni, mármint jobban odafigyelek a külsőmre, mint egyébként. Emellett mindig érdekelt az aktuális szerelmem szakmája vagy hobbija, és mindig utánanéztem ezeknek a dolgoknak, így végülis mindig fejlődtem szellemileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!