Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51/63 anonim válasza:
Szerelmes vagyok, de tudom hogy nem lesz belőle semmi!
Már beletörődtem! 💔
52/63 anonim válasza:
51-es, azért kérdezd meg. Lehet, hogy ő is ugyanígy gondolja és nem meri kifejezni a vonzalmát.
53/63 A kérdező kommentje:
51es Mindig érdemes próbálkozni, szóval szerintem is beszélj vele..rosszabb ha nem teszed.
2021. okt. 6. 19:26
54/63 anonim válasza:
55/63 anonim válasza:
Én igen! 💘 És együtt is vagyunk. 😏 2 és fél éve. 😌
56/63 anonim válasza:
Sajnos nem. 😢 Egyedül nehéz lesz. 🙃 (jelölt sincs mostanság)
Bár a fejemhez kaptam már, hogy én az a típus vagyok aki a szerelembe szerelmes. 😅 (túlidealizálás rulez)
Hajrá a többieknek! :)
57/63 anonim válasza:
Igen:( de ő már nem:( külön vagyunk, neki más van, nekem ő életem szerelme:(
59/63 anonim válasza:
Sajnos még mindig s ez kiszívja az erőm mert viszonzatlan.
60/63 anonim válasza:
Igen szerelmes vagyok nagyon csak nem teljesülhet be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!