Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagy? *-*

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy? *-*

Figyelt kérdés

2021. szept. 25. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
92%
11# vagyok: valamit érzek, hogy jó, de nem teljesen. A másik féllel utáljuk egymást, de talán ez az, ami miatt tetszik a másik fél.
2021. szept. 25. 23:00
 22/63 A kérdező kommentje:
#18 Ha el sem mondtad neki, hogy mit érzel iránta, akkor te sem tudhatod, hogy ő mit érez. Habár attól is függ, hogy milyen viszonyban vagytok (barátság, vagy csak köszönő viszony) de szerintem egy próbát megérne beszélni vele.
2021. szept. 25. 23:09
 23/63 anonim ***** válasza:
100%
Plátói a dolog. Nem tudom, hogy érdekeltem-e valaha, vagy most érdeklem-e. Nálam nagyon régóta tart. Azt se tudom, sejthetem-e egyáltalán, hogy tetszik nekem, nem hogy azt, hogy így odavagyok érte. Nagyjából már beletörődtem, hogy ebből soha nem lesz semmi.😟
2021. szept. 25. 23:20
 24/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem is leszek, haha.
2021. szept. 25. 23:22
 25/63 anonim ***** válasza:
74%
Azt hiszem, hogy már nem. Remélem nem leszek soha többé.
2021. szept. 25. 23:46
 26/63 anonim ***** válasza:
100%
Már nem...
2021. szept. 26. 07:25
 27/63 anonim ***** válasza:
100%
olyasmit érzek
2021. szept. 26. 10:59
 28/63 Emese 25 válasza:
91%
Igen.
2021. szept. 26. 12:52
 29/63 anonim ***** válasza:
81%

22-es az még nem szerelem ha egyik tetszik a másiknak és fordítva. Az még csak tetszés.

De amugy a legjobb érzés a reménytelen szerelemtől mikor nem szerelmes az ember. Szerelem? Szerintem tobb ember nem is tudja mi az. Amikor azt hiszi akkor se biztos hogy azt érzi gyakran idealizálja vagy egyoldalu vagy tobbsegeben nem is tudja a masik. Na ezért a legjobb ha nem szerelmes az ember. Az ilyen szerelem csak betegíti az embert és nem segíti, előre viszi. Aki nem mondja el annak meg több oka lehet de leginkabb az hogy tudja hogy ugyis esélytelen. De vannak ritka kivételek. Jobb a szerelem nélküli boldogság érzés mert az olyan szabad érzés.

Csak az érzi boldognak a szerelmet ha igazi szerelmet talált ami viszonzott és tiszta.

2021. szept. 26. 14:37
 30/63 anonim ***** válasza:
16%

Én antiszerelem klubba tartozom inkább. 😄 Az a legjobb. Van az a mondas hogy a hellikopter erosebb a szerelemnél. Lehetne ez a mottojuk azoknak akik anti szerelem klubba tartoznak.

De az oltári nő is jó szlogen. 🙂

2021. szept. 26. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!