Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagy? *-*

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy? *-*

Figyelt kérdés

2021. szept. 25. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
19%
* helikopter
2021. szept. 26. 14:39
 32/63 anonim válasza:
29%
Igen...sajnos
2021. szept. 26. 14:47
 33/63 anonim ***** válasza:
15%

29, 30, 31 vagyok.

🙂

Szép dolog amúgy a szerelem nem azt mondtam ezzel hogy nem, a legboldogabb érzés, de tobben nem tudjak milyen valojaban az igazi szerelem szerintem én sem tudom, de az olyan érzések amiket felsoroltak az emberek attol jobb érzés az antiszerelem érzés. Magyarán hogy nem szerelmes az ember és boldog nem szüttyög azon hogy szerelmes vagy sem. De nem minden szerelem az aminek látszik.

A szerelem ami boldog szerelem és viszonzott az nem szar és nem szomorú hanem vidám és építi mindkét embert és előreviszi.

Kitartást annak aki a szerelmes sajnos választ adta. Vagy teljesuljon be vagy váltsa a boldog nem szerelmes érzés, de jó.

2021. szept. 26. 15:18
 34/63 anonim ***** válasza:
17%
Ja és jó lepontozást mindenkinek. Előző vagyok. 😏
2021. szept. 26. 15:18
 35/63 A kérdező kommentje:

Hát leírtad a válaszod, vagy inkább a véleményedet. xd

Ki, hogy látja meg érzi.🤗

2021. szept. 26. 15:43
 36/63 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Meglepő hogy a lepontozast is lepontozták. 😄 Bar en csak kizokkenteni akartam azokat akik azt irtak igen sajnos, vagy nem sajnos, hogy ne búslakodjanak rajta hanem probaljak élvezni az életet mert jó. És bőven van minek örülni. 🙂

Ez így van kérdező.

Soha nem tudhatja az ember hogy mikor szerelmes. Van aki azt írja hogy nem sajnos az lehet hogy szerelmes csak nem tudja de a nem valaszt adok kozott is lehet aki nem is tudja pedig mégis.

Aki meg azt írja hogy igen az meg lehet hogy csak idealizálta, de van olyan is aki a szerelem érzésébe lett szerelmes tudatalatt és összetévesztette. Irhatjuk hogy igen vagy nem de ezt inkább megélni kell. Véleményem hogy azt nevezik szerelemnek amit két ember érez egymás iránt.

Na mindenkinek drukkolok bárhogy is érez! 🙂

De ne depizzetek rajta! Inkább kezdjétek el szeretni magatokat és élvezni a frisd levegőt a hobbit és stb és utána majd minden jön.

2021. szept. 26. 15:55
 37/63 anonim ***** válasza:
100%
* kezdjétek el élvezni a friss levegőt
2021. szept. 26. 15:57
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Küzdök ellene!
2021. szept. 26. 16:49
 39/63 anonim ***** válasza:
72%

33-as, Márai nagyon nem osztja a véleményed.:D

Szerinte az igazi szerelem félelmetesebb a halálnál.

2021. szept. 28. 00:27
 40/63 anonim ***** válasza:
24%
Fura, de most nem.
2021. szept. 29. 20:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!