Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Érdemes erre időt szánni vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy hogy állnak a dolgok kettőnk között. Eddig minden simán megy, de van néhány dolog amit furcsának találok. Mikor társaságban vagyunk soha nem csókol meg, esetleg a kezemet fogja, de mikor kettesben vagyunk akkor bevadul. Például tegnap mikor szünetem volt a munkahelyen elmentem a szobájába és beszélgettünk aztán egyszercsak majd letépte rólam a ruhát mert szexinek találta (azt mondta,hogy olyan vagyok mint egy doktornő) és alig tudtam leállítani. Azt mondta, hogy szeret, bár mikor a legjobb barátja megkérdezte, hogy mit érez irántam azt mondta neki, hogy természetesen nem szeret még, de úgy érzi, hogy nem lehetetlen. Érdemes ilyen alapra építenem? Kicsit kettősnek látom a dolgot.2021. szept. 24. 14:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem mer felvallalni masok elott. Ez gaz. Ezert volna felnottekkel ismerkedni nem nagyranott tinikkel
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ezt érzem, csak nem értem az okát. Ha már így nézzük a dolgot megtehetném ezt én is mivel úgymond nagy a korkülönbség köztünk és én is csinálhatnám azt, hogy úgy teszek mintha nem lenne köztünk semmi, nehogy azt gondolják rólam hogy apa komplexusom van vagy nehogy rossz fényben tűnjek fel... Tényleg gáz
2021. szept. 24. 14:57
3/5 anonim válasza:
Mondjuk szerintem meg illetlenség társaságban csókolózni. Mondjuk összeültök egyet iszogatni vagy kajálni, én attól kivagyok ha olyankor csókolóznak a párok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is rendes csókra gondoltam, az szerintem is sok. Puszira gondoltam
2021. szept. 24. 15:38
5/5 anonim válasza:
Beszéltetek már róla, hogy miért nem akar veled látszólag semmilyen kontaktot?
Vannak olyan emberek, akik nem szeretnek nyilvánosan semmit csinálni.
Nekem ami nagyon red flag, hogy neked mást mondott, mint a haverjának, arról, hogy szeret-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!