Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagyunk itt akik plátóian vágyakozunk valaki után?
Figyelt kérdés
Legalább érezzük már, hogy nem vagyunk egyedül :)
Meg aki akarja ki is írhatja magából. Néha már az segít.
2021. szept. 22. 19:11
1/10 anonim válasza:
3 éve nem voltam szerelmes de előtte csak plátói szerelmeim voltak
2/10 anonim válasza:
Attól függ mi számít annak: ha egy olyan férfi/nő, akivel minimális esély van a sikerre (foglalt vagy egyszer már lepattintott), de ha jelentkezne, akkor simán összejönnének vele, akkor elég sok. Ilyen nekem is van.
De ha "csak ő kell, várom a csodát" jellegű kapcsolata gondolsz, akkor kevés ilyen zakkant van...
3/10 anonim válasza:
Én itt vagyok, csak a plátoi maradt nekem. Más fiú kefélgeti
4/10 anonim válasza:
Jelen. Igaz szexelünk,de nem csak az enyém és ebbe belehalok :((( szeretem
5/10 anonim válasza:
Én. Nem vagyunk egy súlycsoport. 😅😂🤣
6/10 anonim válasza:
Én. El akar hagyni, valszeg mást keres.
7/10 anonim válasza:
Jelem.amerikai milliomos,akinek csak okos, jo csaladbol valo gazdag szep noi vannak.ja es en meg 40 eves elvalt ket gyerekkel csoron es meg ronda is vagyok. Az o teste maga a tokely.
8/10 anonim válasza:
Jelen. Lassan 3 éve töretlenül.
Egyszer visszautasított azóta csak köszönő viszonyban vagyunk de nem bírom elfelejteni.
9/10 anonim válasza:
Halihó, jelen. Már családja is van, 10 éve tart a plátói szerelem, de nem lesz vége ebben az életben. Evvan 🤷
10/10 anonim válasza:
Nekem kb 3-4 hónapja intenzívebb a dolog.. Van barátnője, nekem barátom. Nem értem mi ütött belém, de kissé belehabarodtam, pedig jó formán alig ismerem és tudom, hogy én se vagyok közömbös neki. Az elején nem sejtettem, de 1-2x elejtett olyasmit, amit nem lehetett nem félreérteni. Aztán 1x találkoztunk munkáján kívül egy buliban, ahol végig ölelgetett, többször meg akart csókolni, mondogatta hogy menjek vele randira. Elutasítottam, mármint nem hagytam a csókot (pedig titkon nagyon vágytam rá, a mai napig) és a randira is nemet mondtam, mert nem akarom megcsalni a barátomat. Főleg hogy teljesen komolytalan, elég egyértelmű h csak szórakozik, neki szerintem ez csak egy “játék”. Néha ír, néha hetekre felszívódik, majd megint ír a semmiből, megint eltűnik, nem keres. Aztán eltelik 1-2 hét és random küld egy szívet. 🤷🏻♀️ Nem értem én ezt az embert, de egyet tudok: én el kezdtem iránta érezni valamit (magam se tudom mit), folyton ő jár a fejemben, tökre befordultam, szenvedek, miközben biztosra veszem, hogy ő vígan éli az életét és még csak eszébe se jutok. Na de mindegy, ez van, ezt kell szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!