Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Minden nap beszélgettünk a csajjal ,meg is kérdeztem hogy mit gondol rólam ,el is hívtam randira de ő most nem akar semmi komoly kapcsolatot. A minap ismét írtam neki azt mondta hogy testi kapcsolatban van valakivel akit nem szeret. Szerintem bejövök neki ,a testbeszéd és azok alapján amiket eddig megbeszéltünk négyszemközt.Akkor most mi van? Szimpatikusak vagyunk egymásnak talán még egy hosszútávú kapcsolat is kialakulhatna de ezt most miért mondta el nekem?

2021. szept. 21. 15:07
1 2
 11/11 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az a lány... legalábbis őszinte volt veled szemben. Mondhatni. Ezt azért még lehet erénynek is nevezni.

De... hogy miért is áll szóba veled, meg hogy miért is nem szabadul meg attól, akit - saját bevallása szerint - nem szeret... hááát, hogy is mondjam... v.színű talonban akar téged (is) tartani, mert még ő sem tudja azt, hogy kit szeressen, meg hogy kivel is hancúrozzon.

Vannak lányok, akik egyszerre több pasit is talonban tartanak... (jó)barátként. Mert, ha az aktuálissal nem jönne össze, akkor azért mégiscsak lesz kihez odabújni.

Úgy nevezik: szeretet-függőség. Kicsit pejoratívabb, de találó kifejezés rá: szeretet-k^rva. Akinek szinte mindegy, hogy ki is legyen az, de Ő maga SZERETVE legyen.

És mivel te jó el tudsz vele dumcsizni, hát az máris egyfajta megbecsülést, oda-adást, figyelmet, szeretet kifejezést jelent számára. Aki, egyébként nem becsüli, nem szereti eléggé önmagát. Azaz hogy nincs elegendő önértékelése, önbecsülése... igazából nem fogadja el önmagát olyannak, mint amilyen épp most.

Ilyenkor van az, hogy másokból, pl. belőled (is) akarja kicsikarni, hogy foglalkozz vele, hogy szeresd, hogy becsüld meg őt, hogy értékeld. De... hát látod, ennél többet nem akar. Miközben a már jól bevált másikat sem akarja elengedni.

Egy fenékkel akar két (akár több) lovat megülni... ami persze, látod te is... NEM megy.

Tekintheted magad "meleg-tartaléknak". Ha ez jó neked...

Az ERŐ legyen veled!

2021. szept. 23. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!