Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Minden nap beszélgettünk a csajjal ,meg is kérdeztem hogy mit gondol rólam ,el is hívtam randira de ő most nem akar semmi komoly kapcsolatot. A minap ismét írtam neki azt mondta hogy testi kapcsolatban van valakivel akit nem szeret. Szerintem bejövök neki ,a testbeszéd és azok alapján amiket eddig megbeszéltünk négyszemközt.Akkor most mi van? Szimpatikusak vagyunk egymásnak talán még egy hosszútávú kapcsolat is kialakulhatna de ezt most miért mondta el nekem?

2021. szept. 21. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Finoman jelezte h inkább dug a másikkal mint veled, illetve elköteleződni sem kiván.
2021. szept. 21. 15:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekled ebbe csak te gondolsz bele többet én hagynám a csajt úgy ahogy van
2021. szept. 21. 15:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Azért elég rosszul érintett, lehet akkor csak barátságot akar, de én nem tudok úgy nézni rá mint barát,jobb lesz ha elfelejtem, csak azt nem értem miért nem mondta azt hogy semmi nem lehet köztünk,akkor elköszönünk és elfelejtem,ennyi. Valóban többet ér egy barát egy nőnek a mai világban mint egy lehetséges kapcsolat?
2021. szept. 21. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"de ezt most miért mondta el nekem?" hogy ne merj többet kérni tőle

Szexre nem kellessz, arra van Jóska farka. Viszont unalmas hétköznapokat jól el tudja ütni veled.

Tegyél magadnak egy szivességet, írd meg neki, hogy te társat keresel, nem beszélgető partnert. Örültél, hogy megismerhetted és elmondta az álláspontját. Utána ne keressed többé

2021. szept. 21. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Ismerem ezt a csajtípust nem enged el könnyen de magához se enged ha nem akarsz találkozni vele többet akkor jön hogy ennyit ért a barátságotok meg hogy nem ezt gondolta rólad meg hogy mindig ott volt neked amikor kellett neked meg a sok ilyen te vagy a hibás duma... De ez egy mérgező csaj hidd el örülj neki hogy nem jöttél össze vele ennyivel egészíteném ki a 4-est 😀 mert teljesen jól írta
2021. szept. 21. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Tiplizni kell. Csak az idejet pazarolja a csaj, azt gondolja rengeteg van neki. Mire felno arra a szintre, hogy parkapcsolatot szeretne, addigra meg mas vilag lesz, a normalis ferfiakra nagy a kereslet, nem sok marad szabadon.
2021. szept. 21. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Finoman tudatta veled, hogy semmi esélyed. Ilyenkor kell hagyni a francba, csak megalázod magadat, ha tovább pitizel, őt meg irritálni fogod. Ezt nőként írom.
2021. szept. 21. 17:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem nyomulok csak nem értem, volt már hogy annyira le mentem úgymond pitizésbe egyszer hogyha vissza gondolok azért rosszul is érzem magam,azt soha többé, csak zavar hogy bejött a csaj és így tudatja velem hogy semmi sem lesz köztünk,mit gondolt hogy azt mondom hogy ja akkor te mással kef.lsz akkor legyünk csak barátok,nem értem hogy így milyen baráti köre lehet mert azért van egy jópár férfi ismerőse.
2021. szept. 21. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

"Testi kapcsolatban van" XD

Mennyi eufemizmus van már a r1bancokra te jó ég. xD

2021. szept. 21. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jossz be neki. Sose volt ilyen pillanat, valamit nagyon beneztel. Ezt onnan tudod, hogy akkor veled hemperegne.
2021. szept. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!