Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az első barátja a barátnőmnek, el fog hagyni a jövőben?24/F
Kb. 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel mindketten 24 évesek vagyunk. Nekem ő nem az első ellenben neki én vagyok az első fiúja.
Jól megvagyunk, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy vele lehetek, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mivel én vagyok az első neki nagy valószínűséggel nem én leszek az utolsó is...
Én már hosszabb távra terveznék szeretnék megállapodni egy 2 éven belül. Erre őt teljesen alkalmasnak találom, hasonló az értékrendünk úgy érzem egy irányba húzunk mentalitás terén.
Sajnos az ő részéről nem látom azt a nagy elköteleződést, ő még mindig inkább maradna a szüleivel.
Amit meg is értek, mert 24 évesek vagyunk én is mondjuk 1 év múlva szeretnék kulonkoltozni, lehetoleg nem egyedul.
Van értelme további éveket foglalkoznom a kapcsolatunkkal?
Nem szeretnék odajutni hogy 27 évesen mondják nekem azt hogy szevasz és akkor idézőjelben “elrontottam” 3-4 évet az életemből és nincs egy társam sem.
Vagy fogadjam el magamban hogy ez ennyi volt és ameddig jól érzem magam folytassuk?
Szeretem a párom de ez nagyon nem hagy nyugodni :(
Az építő hozzászólásaitokat előre is köszönöm!
Szia.
Nekem van olyan ismerösöm aki 20 évesen jött össze az első párjával, most 36 és azóta is együtt vannak. Szóval minden esély megvan arra hogy a barátnőd veled marad.
Nézd, ezt előre nem tudhatod. Sőt, még ő sem tudhatja. Az ember és az élet változik.
Lehet most azt gondolja nem kell neki más de 3 év múlva máshogy fogja gondolni.
De lehet hogy fordítva.
Senki nem tudja.
Sőt, ha nem te lennél az első, akkor sem tudhatnád biztosra hogy egyszer nem szakítotok.
Szóval szerintem ilyeneken felesleges agyalni.
Anyám sem gondolta amikor 21 évesen férjhez ment, hogy 28 évre rá elválnak.
Ezt nem lehet tudni...
Ha elhagy a barátnőd, az nem azért lesz, mert te vagy az első barátja. Lehet, hogy sokan ezt mondják szakításkor, de ez csak kifogás, nem ez a valódi ok.
Viselkedj úgy a barátnőddel, hogy ne akarjon elhagyni.
Szia! Szerintem van valami abban, amit mondasz. En is hasonlo cipoben jartam, mint a baratnod es mozgatta a fantaziamat, hogy milyen lehetne massal...
Szerintem dontesre kell jutni, 1 evvel az osszekoltozes elott szerintem mar nem korai beszelni errol es tervezni, hiszen ehhez rengeteg dolog kell. Ugyanakkor az, hogy mit gondoltok most es majd 1 - 5 - 10 - 30 ev mulva az nagyon eltero lehet. Nem azert mert Ti kulonlegesek vagytok vagy barmi, csak szimlan ilyen az elet, ezt el kell fogadni. Szerintem ezen dolgozz a jovoben es peldaul a szuleidtol valo elkoltozes ezen sokat segithet. A 24-25 eves kor szerintem elkoltozesben mar teljesen rendben van, akar hamarabb is. Erdemes azt is megbeszelni szerintem a paroddal, hogy O elkoltozni nem akar vagy veled osszekoltozni (mar ha ilyen jellegu lesz a valasza). Sok sikert :) 23 / L
szerintem az ilyen nő mocskos aki szerelemről beszél, 2 év múlva meg ok nélkül másra kezd vágyni..
Azok a nők/fiúk akik a normális 14-6 éves korban elkezdik a másik nemmel való kapcsolatot azoknak nincs ilyen kiélési mániájuk ..,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!