Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a csajok akik nagyon szeretik a társasági életet, bulizást mikor fognak megváltozni?
Nem emlékszem, hogy vitatkoztunk volna, nekem tiszta sor, hogy valakinek másra van szüksége, csak azt nem szoktam érteni, hogy akkor miért nem választ hasonló párt.
A low budget bulikat meg az ilyen morrisonsos témákat én sem tudom átérezni, inkább házibulis meg koncertes típus vagyok, ha már buli. Dehát ízlések és pofonok.
Introvertáltból sem lesz extrovertált. :)
Na látjátok:
#10es beírta tutit.
Eljött a péntek jól be*urnak
Vitatkoztunk, csak irogattunk valahol a közösbe.
Állítólag introbol lehet extro, ott lehetséges hogy megnyílnak , de ennek tényleg utána kellene néznem, és nem itt a gykn 😁
Magamból kiindulva, amint terhes lettem.
Előtte folyton mentem, sosem voltam otthon, sokszor jártunk el szórakozni.
Sőt, első gyermekünk is úgy fogant, hogy az egész aprilist végig ittuk az (akkor még nem) férjemmel.
Szóval azóta lehiggadtam. Osszehazasodtunk, s már 2 gyerekünk van . Ő mai napig ugyan abban van, de én már nem. Nem mondom, hogy néha nem vágyom rá. Viszont ha elmennék partyzni nem valószínű, hogy ugyan úgy érezném magam mint előtte.. sőt..
A havi 4-5 buli az sok, de átlagban havi 2x eljárunk. Az a titka, hogy olyan férfihoz mentem feleségül, aki nem otthonülős én nem elégíti ki az, hogy a telefonját nyomkodja egy sarokban.
Hétvégente elég ritkán vagyunk otthon, mert vagy a barátokkal vagyunk vagy utazunk/kirándulunk vagy a családdal találkozunk.
Megőrülnék egy olyan életviteltől, ami arról szól, hogy esténként a kanapén chipsezve nézünk valami sorozatot, vagy főzicskézünk egész nap. Ha itthon is vagyunk hétvégén, akkor is a kertben csinálunk valamit inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!