Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok a csajok akik nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a csajok akik nagyon szeretik a társasági életet, bulizást mikor fognak megváltozni?

Figyelt kérdés
Ha bejön az életükben egy olyan fiú akkor képesek megváltozni és leszokni a havi 4-5 buliról?
2021. szept. 19. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%

Amikor az influencer csajok a követőkröl

Jó kérdés

De ha nem buli lesz, akkor helyette úgy is jön màs, ezek a nők nagyon nem dísznövény típus

2021. szept. 19. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
11%
Ha megérni nekik. Azaz elég pénzes a bulizni nem akaró pasi.
2021. szept. 19. 20:29
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy soha. De ha mégis, az saját döntés lesz, nem egy otthonülő pasi miatt, eleve ilyeneket nem is választunk (jó esetben), akivel nem stimmel az életmódunk. A bulizás, azaz a társaság és kimozdulás iránti igény nem feltétlenül változik a korral vagy gyerekszüléssel se, savanyodjon be aki akar, de nélkülem.
2021. szept. 19. 20:30
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Soha.

Én olyan fiút (mára férjet) választottam, aki jól kijön a barátaimmal, aki eljár velem koncertekre, bulikba és akivel ezt együtt élhetem át.

Nem értem, miért kellene magam ráerőszakolni egy olyan életvitelre, ami nem én vagyok. Én társaságban tudok feltöltődni, más nem. Nem kell feltétlenül bulinak lennie, de szeretek emberek között lenni a szabadidőmben és meg is teszem, amennyire a kötelességeim és egyéb elfoglaltságaim engedik.

2021. szept. 19. 20:31
 5/16 anonim ***** válasza:
21%

#1 és voltam

#4 te havi szinten 5 buliba jàrsz?

2021. szept. 19. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Miért kellene? Ha nem tetszenek az ilyen nők, akkor nem őket kell megcélozni.
2021. szept. 19. 20:34
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Havi szinten 5 buli az kb minden hétvégén egy összejövetel. Mostanában inkább kéthetente szokott ez lenni, de igen, volt olyan, hogy a péntek estét annak szenteltük, hogy csináltunk egymásnál házibulit vagy beültünk valahova. A párom is jött minden ilyen helyre. Ne úgy képzeld el, hogy minden hétvégén lealjasodunk, de volt egy csomó just dance/twister/társasjáték/póker partynk, elmentünk shisha bárba vagy kocsmába vagy vacsizni, forrócsokizni, szabadulószobázni egy nagyobb baráti csapattal. Most hétvégén is voltunk.

Hétköznap dolgozunk, tanulunk, sportolunk, így csak azokkal találkozom, akik a kollégáim vagy akikkel együtt járunk edzeni. A hétvége többi része is általában kettesben zajlik, de azért heti egyszer kell az, hogy nagyobb csapatban szórakozzak. Ha buli vagy koncert, akkor az, ha mozi vagy kávézó, akkor az. De eljárkálok, igen, a havi 4-6 pedig nem ritka.

2021. szept. 19. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
péntek estéket*
2021. szept. 19. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Vili , szerintem ugyanezen mi ketten már vitatkoztunk.

Extrovertàlt èlet , feltöltődès stb, szerintem ezzel semmi baj nincs

Én ezekre a low budget bulikra gondoltam amúgy is.

De itt igazán a kèrdező a fontos:

Neked csak annyit mondanék hogy, extrovertàlt emberekből, nem nagyon lesz introvertàlt

2021. szept. 19. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

"#4 te havi szinten 5 buliba jàrsz?"

Mi is. Bár nem kifejezetten buli, ha a lerészegedést érted alatta.

2021. szept. 19. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!