Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves korosztályban mennyire gyakori a komoly kapcsolat?
Én akiket párban látok mindig úgy gondolom, úgy látom kívülállóként hogy milyen boldogak és jól megvannak.
Valóság mi?
Mi lenne a valóság? Azt szeretnéd hallani, hogy igazából senki nem boldog a párkapcsolatában, csak azért, hogy te jobban érezd magad?
Vannak olyanok, akiknek már ebben a korban komoly a kapcsolata és együtt is maradnak hosszútávon, közös gyerekük is lesz, meg vannak olyanok, akik szakítanak, mert idővel megkopik.
Minden korosztályban vannak komoly kapcsolatok, a kérdés csak az, hogy meddig tartanak. 30 alatt azt látom, hogy nagyon szépen belevágnak a párok a komoly kapcsolatba (járás, házasság, gyerek, közös ház/lakás, vállalkozás), aztán pár év után már unják a másikat és szinte mindenhol megcsalás vagy szakítás van.
Én is ebbe a korosztályba tartozom és nem látok olyan nőt, akit komolyan tudnék venni.
A környezetemben mindenki megtalálta ebben a korosztályban az igazit.
Kivéve én. Nekem is összejött 19 évesen egy párkapcsolat, akivel 5 évig voltam, de végül szakítottam vele, mert sajnos bántalmazó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!