Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy újra össze jöttetek?
Meddig voltatok együtt?
Ki szakított?
Ki kezdeményezett másodszor?
Meddig voltatok külön, és ezalatt mennyit beszéltetek?
Nemet és kort is. Köszi.
L/23
Előszőr én szakítottam akkor voltam 16 ő 18 2 év után szakítottam az akarlak is meg nem is viszonyból beszéltünk pár hónapig de ritkán 17 voltam mikor újra találkoztunk de csak egy alkalomra utána keresett de én nem akartam ezt a huza vonát, aztán 18 voltam mikor összefutottunk váratlanul nem történt semmi, de megint el kezdett keresni neten utána néhány semmit mondó üzivel lezártam a dolgot.
3x szakítottunk.
Mind a háromszor ő.
Elsőnél két hónap alatt "visszasírtam magam"
Onnantól kezdve három hónapig csalt. Kiderült. Én nem szakítottam. 1 évig minden rendben volt, majd kezdett megint idióta lenni. Megint szakított.
Több hónapig nem voltunk együtt, de folyamatosan beszélgettünk, majd lassan megint együtt lettünk. Még 1 év és utána végleg és utoljára szakított.
2 évig nulla kontaktom volt hozzá, semmire sem válaszolt. Nem tudtam elérni, teljesen beleőrültem ebbe a lezáratlan végbe. Aztán megjelent. Elkezdtünk találkozhatunk, egyszer le is feküdtünk, de már megváltozott. Belsőleg is, külsőleg is, semmiben sem a javára. Teljesen lerombolta a bennem felépített ideál képet magáról, S így hogy kiábrándultam teljesen, illetve azért megbeszéltük a múltbéli dolgokat, azt hiszem végleg lezárult ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!