Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze egymással? Volt olyan, aki nem akart a párjával összejönni vagy korábban utálták egymást, de más lett a vége?
Sziasztok! :) Igazából csak történetekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
A párommal két éve vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, együtt élünk egy éve. A mi történetünknek volt egyszer már egy előzménye, kavarás szintjén. Ebből az okból kifolyólag elhatároztam, hogy nem kezdek vele még egyszer. Hát nem sikerült (szerencsére) betartanom. Az első randira úgy mentem, hogy csak szálljon már le rólam, pedig mindenki mondogatta körülöttem, hogy legalább találkozzak vele, ha már ilyen kitartó. Beszélni sem akartam vele. Aztán hopp, telt az idő... :D Most már el sem engedném, volt valakinek hasonló sztorija, története? :D N/25
Szia. Nekem volt, vagy van.
Nekem pl. elsőre nem tetszett, bár nem volt csúnya, aztán nem volt szimpatikus másodjára sem, és 3.jára szinte utáltam. Különböző okokból kifolyólag.
De aztán megtetszett, szimpatikus lett, és megszerettem.
Összejöttünk, aztán azóta is együtt vagyunk. (10 éve) És mai napig mindig szeretjük egymást.
Mikor elsőnek láttam, nem volt szimpatikus, sőt messziről el akartam kerülni. Végül beleszerettem.
Most pedig már 3éve együtt vagyunk
Mi nem utáltuk egymást ugyan, de egy hímsoviniszta fszfej. :D Bekerültem a baráti társaságába, mindenkivel jóban voltam, vele nem különösebben. Kezdtük egy kicsit megkedvelni egymást, de soha meg nem fordult a fejemben, hogy én vele... Jó ég. :D
Aztán egy alkalmas pillanatban "letámadott", nyilván csak meg akart dugni.. nem adtam be a derekam, még egy pár hónapig üldözött, aztán olyan szépeket mondott, hogy úgy voltam vele, ennyire ő sem gerinctelen csak azért, hogy ledumálja valakiről a bugyit.
Találkoztunk 1*,2* és teljesen levett a lábamról. Ennek már 3 éve. :) Egyébként meg igazi kenyérre kenhető. :)
Külső szemlélőként persze azoknak, akik nem ismerik, még mindig úgy tűnhet, hogy egy hímsoviniszta fsz. :D
A mi kapcsolatunk csak sexnek indult. Sokminden kiprobáltunk eggyütt. Aztán eggyűtt maradtunk és jó minden. A lányommal is jól megvannak.
Amúgy régebről ismerem.
N25
Volt párom, az ő haveri körében ismertem meg. Nem utáltam, haverként imádtam, de hosszú haja volt és cigizett, nálam mindkettő kizáró ok, ráadásul "autóbolond", ami szintén negatívum. :D
Aztán végül vele lettem leginkább jóban a társaságból. Nem volt semmi olyan gondolatom, soha nem akartam megcsalni a párom, de mégis nagyon jól kijöttünk még úgy is, hogy nem tekintettem rá férfiként. Időközben pedig még a haját is levágatta :D
Aztán a párom szakított velem még a nyáron. Párszor viszont mentem még arra feléjük bulizni, mert addigra az ő barátai az én barátaim is lettek. Eleinte még így se volt semmi köztünk a sráccal, továbbra is csak viccelődtünk, együtt iszogattunk. Aztán szilveszteri házibuliban különösebb előzmények nélkül elkezdtünk smárolni, aztán kérdezte, hogy megyek-e velük haza (úgy volt, hogy másik haveromnál alszok), szóval átmentem, még ott 4-en kicsit iszogattunk, aztán együtt aludtam a sráccal (szex nem volt), és igazából azóta együtt vagyunk :D Azóta egy szál cigit se szívott el, erre se lehet panaszom :D
Lassan 3 éve lesz, hogy ismerem őt.
Az exemmel beszéltünk mindketten, neki nem gáz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!