Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha csak második voltam neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak második voltam neki akkor sosem fog szeretni igazán?

Figyelt kérdés

Ismerkedtünk majd eltűnt mert volt egy jobb fiú. Most adna esélyt.

Ebből lehet normális kapcsolat?

Vagy ha találna nálam jobbat megint otthagyna? :(

Ezek után ti meg tudnátok bízni egy lányban?

2021. szept. 15. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Te úgy gondoltad, hogy az első szerelmeddel fogod leélni az egész életedet, akár 18 éves korodtól , közös szüzességeteket elveszítve egészen halálotok napjáig?
2021. szept. 15. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nem fog. Olyat válassz akinek az első leszel.
2021. szept. 15. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért hiszed, hogy a másik "jobb" mint te. Nekem is volt már, hogy elsőbbséget adtam x lánynak, mert azt hittem ő a megfelelő, mert jellemre annak tűnt, de rajottem, hogy egy emberi hulladék, aztán jobban megismertem y lányt, és megértettem, hogy őt tudnám szeretni.

Ettől függetlenül tiéd a döntés, csak adtam egy másik nézőpontot. Nem mindegy miért nem téged választott, másik oldalról pedig, most te adnál esélyt neki, nem ő neked, és ez lényeges különbség. Ha teljesít, teper, látszik, hogy komolyan gondolja, akkor meger egy próbát.

2021. szept. 15. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én offolnám ezek után. Nem azért, mert nem én voltam az "első" ebben a helyzetben, hanem azért, mert nagyon "ha nincs ló, jó a szamár" helyzetnek tűnik ez.
2021. szept. 15. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért sok mindentől függ ez. Szimplán az is lehet, hogy a másikkal már előrébb járt az ismerkedésben és vele korrekt akart lenni.

De ha még a másikkal sem randizott és mégis vele ment el, akkor felejtős...

2021. szept. 15. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy ha talál jobbat, elhagy, hanem hogy milyen könnyen talál jobbat.
2021. szept. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!