Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal nem tudunk dűlőre jutni, pedig mindketten szeretnénk második gyermeket csak máshogy, mit javasoltok?
hm, látom, alig információk alapján van a feszültség. Nem csak állami örökbefogadási rendszer van.
A fő kérdés: te akarsz gyereket, vagy szeretni akartok egy kis embert?
Nincs olyan rokon vagy családtag, akit örökbe tudnánk fogadni, vagy mire gondolsz a nem állami alatt?
Igen, nagyon szeretnénk mindketten és mindent megadnánk neki.
Kérj programozott császárt és megoldva. Nem kell várni a komplikációk felmerüléséig.
A bnőim folyamat programcsászárral szülnek indokolatlanul is. Azaz simán benne vannak az orvosok..
egyes vagyok:
arra, hogy nem csak az állami árvaházak foglalkoznak örökbefogadók szülőknek - de ha ezt az infót nem ismered, akkor nagyon keveset tudsz az egészről.
Értem, ti akartok a magatok örömére gyereket, s nem a gyerek érdekében adnátok neki egy szerető családot. Ez jelentős különbség.
Beteges a vagyodasotok egy ujabb gyerek utan, minden aron, mindenek felett, mert az KELL, még a fentiek ismereteben is.
Es ha csak 1 gyereketek van, akkor mi van?
Komolyan nem ertem az ilyeneket, ha ennyi folosleges idotok es energiatok fel sherezzetek be egy kutyat vagy uj hobbit.
Az örökbefogadást en sem javasolnam
Mit ereznél pl ha az uj gyerek "gyepálná"a vérszerintit? Vagy soroljak ezer más szitut amikor képtelenség elvonatkoztatni attol hogy ő nem verszerinti?
Nagyon nem egyszeru a pszichologiája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!