Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal nem tudunk dűlőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nem tudunk dűlőre jutni, pedig mindketten szeretnénk második gyermeket csak máshogy, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
3 éves a kisfiunk, sürgősségi császárral született, szülés után közvetlenül komplikációk merültek fel, így pár napot az intenzív osztályon kellett töltenem. Minden percre tisztán emlékszem, a mai napig a legfájdalmasabb, legtragikusabb élményem, utána elhatároztam, hogy ilyet soha többet nem szeretnék átélni és az esélyét sem megadni, így nem fogok szülni többet, pedig a párommal mindig 2 gyerkőcben gondolkodtunk. A fiunk is többször felhozta már, hogy milyen jó lenne egy tesó, párom is nagyon szeretne még egy kisfiút, én is, de szülni nem akarok, nem engedhetem meg azt, hogy valami baj történjen és esetleg félárván maradjon 2 gyerekem. Sajnos csak az örökbefogadás létezik, mint alternatíva, amiről a párom hallani sem akar, szerinte az állami rendszer tele van hátrányos helyzetű, szellemileg és testileg visszamaradott gyerekkel, akiket úgyis csak csúfolnának a kortársaik, nem is hasonlítana ránk a gyerek, ne vegyünk ekkora terhet a nyakunkba. Ráadásul ahhoz össze kellene házasodjunk, amit sem ő, sem én nem akarok, de ha ez kell az örökbefogadáshoz, akkor belemennék. Teljesen tehetetlennek érzem magam,tényleg nagyon szeretnénk mindketten második gyereket, de én szülni nem akarok, ő örökbefogadni.

2021. máj. 6. 08:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én el tudnám fogadni, ugyanúgy tudnám szeretni a beteg, roma, fejlődésben visszamaradott stb. gyereket is, párom konzervatívabb ilyen téren, így miatta csak egészséges gyerek jöhet szóba. Programozott császárnál is van esély arra, hogy előjöjjön ugyanaz a probléma. Illegális megoldást nem szeretnénk (béranyaság).
2021. máj. 6. 08:48
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
minden szulesnel van kockazat, nem kellene ennyire tulparaznod.
2021. máj. 6. 08:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Ha te is átéltél volna olyat, amit én és majdnem meghaltál volna, akkor valószínű másképp gondolnád..
2021. máj. 6. 08:57
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
A beranyasag csak magyaroszagob illegalis. Ha kimesz valamelyik szomszedos orszagba es ott papirozzak le a dolgokat, akkor nem illegalis.
2021. máj. 6. 08:59
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

11 Nem szeretnéd ugyanúgy. Főleg amikor az örökbefogadott roma gyerek meglopna titeket vagy verné a vér szerinti gyereket. Ugyanis hiába kisbaba, viszi magával a géneket, nincs tabula rasa, és nem a nevelés számít egyedül. A családban volt szerencsém végignézni egy örökbefogadott kislány történetét. Érdekes volt.

Én soha nem fogadnék örökbe, csak ha rokon, barátnő gyerekéről van szó (pl Isten ne adja de meghal az illető).

Amúgy meg a szülés sosem 100% biztonságos. Programozott császár vagy mondjatok le róla.

De azért elég érdekes a párod is, hogy annyira akar gyereket, hogy nem a te biztonságod lebeg előtte, sőt, össze sem akar veled házasodni. Az ilyenek szoktak lelépni x év múlva, akárhány gyerek van. Tudom, nem a papír számít, de azért ez árulkodó jel az elköteleződéssel kapcsolatban.

2021. máj. 6. 09:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk Magyarországon illegális megoldást igénybe venni vagy kijátszani a törvényeket. Pedagógus vagyok, vannak roma tanítványaim, elég sokféle hátterű gyerekkel találkoztam már, neveléssel, példamutatással, türelemmel helyre lehet mindent hozni. Egyikőnk sem akar esküvőt, nem arról van szó, hogy nem hajlandó elvenni. Ha akarna, akkor ugyanúgy leléphetne házasságban is, rég rossz, ha egy kapcsolatot csak a papír vagy a gyerek tart össze.
2021. máj. 6. 09:18
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
16 Pedagógus létedre nem sikerült megérteni, amit írtam. Sem a genetikáról sem az elköteleződésről, sem arról, hogy a párodnak nem a te egészséged az első és nem nyugtat meg, hogy inkább nem akar gyereket. Sok sikert neked az életben.
2021. máj. 6. 09:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Már az is baj, hogy a férjed egy példányban szaporodott.
2021. máj. 6. 09:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

De kényelmes a palidnak h ő csak lök 3at, te meg menjél viseld el a fájdalmas részét, leszarja mennyire félsz tőle és viselt meg az előző, ez a dolgod h szülj:D

Akár az élered árán is:D

Nagyon cuki pasi

2021. máj. 6. 10:10
 20/25 anonim ***** válasza:
6%
szerintem te meg csak szimplán hisztis vagy. Ha félsz a szüléstől, akkor minek írsz ide ki ilyen kérdést?
2021. máj. 6. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!