Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a legtöbb lánynak szinte állandóan barátjuk?
Sok olyan lányról tudok akinek nagyon hamar új barátja lesz, mintha nem tudna egyedül lenni. Ez miért van? Így szinte esélyt sem ad arra hogy találjon olyan fiút aki tényleg szereti. Miért veszi sok lány ilyen görcsösen az ismerkedést?
Meg engem valamiért az ilyen lányok nagyon taszítanak, hiába tetszik meg aranyos, de nekem mindig erről az jut az eszembe hogy ő csak akkor érzi magát valakinek ha fiú van mellette. És ők igazán sosem boldogok mert ilyen hamar nem lehet megfelelőt találni.
Ez így általánosítás.
De egy szép vagy mondhatni átlagos lányra szerinted hány jelentkező van? Vagy éppen hány lánynál várják azt, hogy bárcsak egyedülálló lenne?
Nézd csak meg amikor kiteszi a lány a közösségi oldalra, hogy kapcsolatban van xy-al, megy rá 50 like, abból kb 45 nő...
Aztán azt írja egyedülálló: kap vagy 70-80 liket, meg szomorú fejecskét, abból 50 férfi , de a szomorú fejecske baromira nem az :)
Ez elsősorban neveltetés kérdése. Sok lányt úgy nevelnek a szülei (meg a média stb), hogy csak akkor érnek valamit, ha van mellettük egy pasi, meg hogy férfi nélkül nem boldogulhat egy nő. Ha nincs barátjuk, rögtön jön a b*szogatás, hogy biztos vénlány leszel/a szülők nyakán maradsz/kibírhatatlan vagy/leszbi vagy/femináci vagy/mentálisan sérült vagy stb .
Egyszóval szégyelld magad, ha egyedül vagy.
Én instán látom ezt, ha a csaj kitesz magáról egy amolyan szexibb képet amin egyedül van 150 lájkot kap, ha a pasijával bájolog rajta 24-et :)
Nekem 5 évig nem volt. Mikor megjelent a párom az életemben, akkor odatáncoltak az emberek, hogy jaj miért nem mentünk randira...
Volt mindenkinek rá 5 qrva éve, de azalatt nem is léteztem. Ha próbálkoztam is, komolyra senki sem volt nyitott. Akkor nem 30 felé kell utólag okosnak lenni.
Itt csak te vagy görcsös.
Mennnek rájuk a jobbnál jobb kanok. Miért lennének egyedül?
Abból kiindulva, hogy eddigi életemben a nők akkor kezdeményeztek KIZÁRÓLAG, amikor foglalt voltam, van egy tippem:
Szerintem azt hiszik, hogy ha valaki hosszabb ideig szingli, akkor az biztos azért van, mert selejtes, hiszen nem kell senkinek. Ebből kifolyólag inkább gyorsan összeállnak a legjobb partinak tűnővel a hódolók közül, mert ha "várnak", akkor már csak a hulladéknak fognak kelleni...
33F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!