Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember "másik fele" az önmaga, vagy pont önmagának az ellentéte?

Nahh képzeljétek. (7-es vagyok, 45/N) Néztem egy dokumentumfilmet ortodox zsidókról, olyanokat mondott a rabbi a parkapcsolatról, szerelemről, házasságról, hogy a hajam égnek állt. Elsőre. De amint megmagyarázta a kijelentéseit, azt kellett mondjam, hogy igazat beszél. Sajn9s angol nyelvű. Idelinkelem lejjebb.
A fő gondolat ami nagyon fontos szerintem, az az, hogy ne a partner DOLGAIT szeresd, hanem ŐT. Es hogy ez nagyban ELHATÁROZÁS kérdése, nem annyira a partner tulajdonságaitól függ. Jó, az alap, hogy tiszteletet megadja ne legyen sültbunkó, de ha nem az, akkor mar nem lehetetlen szeretni. Es elvárás ennek viszonzasa is persze. Hogy ő is elhatarozta. Ha mindkettő így áll hozzá, akkor szinte mindegy, milyen a két szemelyiség, nagyon jó házasságuk lesz. -kb ezeket mondja a rabbi. Agyadeldobod.
Linket hozom...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!