Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ember "másik fele" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember "másik fele" az önmaga, vagy pont önmagának az ellentéte?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Vélemények? A nemeteket és korotokat is írjátok le, kérlek. :)

2021. szept. 14. 10:39
1 2
 1/12 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
77%

Isten igazán, nem jó megfogalmazás, de akkor már másik fele.

Inkább úgy mondom, a legjobb barátod, akivel mindig ugyan arra gondoltok, és egyformák vagytok, emiatt nincs konfliktus.

2021. szept. 14. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Az ember másik fele az a saját tudatalattija, rosszabb esetben a meghasadt személyiségének az az oldala amit még önmaga elől is rejtve tart.

És nem egy másik személy, egy másik individuum, ez képtelenség.

2021. szept. 14. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Kb a kettő közötti személyiség. Én egy határozott, talpraesett,mindent átbeszélő, célokat kitűző, őszinte, maximalista nő vagyok (ez nem dícséret, nem is mindig jó).

Ha ugyanilyen a pasi két dudás egy csárdában...ha ennek gyökeres ellentéte vonszolom magammal...

Mindkét verziós párom volt, tehát tapasztalat.A lényeg,hogy tudjunk kommunikálni, meghallgassuk egymás véleményét,és tudjunk alkalmazkodni a másikhoz. Két nagyon erős személyiség nehezen boldogul, általában saját igazukat vallják.Két "megalszik a szájában a tej" pedig sosem jut előre az életben.

2021. szept. 14. 10:44
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
A másik felem én vagyok. Nem vagyok nyomorék, hogy félembernek tituláljam magam önállóan. Mind a két felem én vagyok és nekem van egy társam, aki szintén egy egész ember és akivel többnyire hasonlítunk egymásra.
2021. szept. 14. 12:02
 5/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egyik sem. Az ember másik fele (szerencsés esetben) a párja. Egy olyan személy, aki megtestesíti mindazt, ami belőlem hiányzik, vagy nem tud felszínre törni. Nem vagyunk tökéletesek!
2021. szept. 15. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2021. szept. 16. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Jaja, van ez a párkapcsolatokra ráhúzott urban legend, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Nem igaz. Nem is vonzzák egymást, es nem is működnek hosszútávon, vagy ha működik is a kapcsolat, az egyik személy "elveszett", mármint eredeti állapotában, és helyette kialakult egy másik személyisége. -ennek ugye kicsi a valószínűsége.

2021. okt. 17. 07:00
 8/12 anonim ***** válasza:
7: 45/N
2021. okt. 17. 07:08
 9/12 A kérdező kommentje:

#5,

Ami bennem van, vagy nem tud felszínre törni...

Ezt lehet úgy is érteni, hogy azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint én, és kínozza belőlem az igazi énemet, mert vele igazán önmagam lehetek.

De mi van, ha olyan tulajdonságom köszön vissza benne, ami számomra zavaró és elrejteném? De mivel benne is megvan ez a tulajdonság, rossz szemmel nézek rá emiatt és nem tudom elfogadni.

2021. okt. 30. 09:05
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem illünk össze mindenkivel. Brad Pitt azzal indokolta válását, hogy nem szerette azt az embert, akivé Angeline Jolie mellett vált.
2021. okt. 31. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!