Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolat, románc úszhat el csak mert az emberek nem merik kimondani az érzéseiket?
Mennyire bűn kimondani olyannak akinél talán nem kölcsönös? Vagy olyannak akinél tiltott? Mennyire szabad? Mennyire nem érdemes, nem szabad?
Ti hogy gondoljátok?
Akinél tiltott - Ha nem akarod otthagyni a jelenlegit, akkor nem érdemes kimondani, mert csak fájdalom lesz, vagy így vagy úgy.
Ha neki van vkije, akkor csak akkor érdemes kimondani, ha talán kölcsönös a dolog.
Necces, de érdekes, fontos kérdés. Szerintem rengeteg kapcsolat nem valósul emiatt meg, vagy épp megy tönkre.
Sajna kimondani már bűn, ha egy meglévő kapcsolatba szólna egy ilyen mondat bele.
Tegnap néztem egy filmet: "Szerelem kölcsönbe".
Érdekes, elgondolkodtató volt.
Szerintem ki kell mondani. Sosem tudhatod mit hagysz ki, lehet hogy kölcsönös. Olyan még nincs hogy tiltott, ha mindketten akarjátok akkor meg lehet oldani
(Kivéve ha rokoni a kapcsolat, akkor nem kéne😂)
Ha kapcsolatba vagytok és egymás iránt vannak érzéseitek ami kölcsönös akkor el kell hagyni a párotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!