Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek olyan emberekről, akik párkapcsolatban az érzéseiket csak tettekkel (esetleg tárgyakkal) bizonyítják, szavakkal szinte egyáltalán nem?
Elég.
Kapok egy PlayStation 5-öt a csajtól, nekem jó.
A szavak nem érdekelnek, mondani mindent lehet.
👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣
Ezek az emberek lusták érezni? Bocs, de nekem meg ez fura:D Ugyanis azt mondani, hogy szeretlek, sokkal egyszerűbb, mint tettekkel bizonyítani a szeretetet.
Ha a kettő közül kell választanom, inkább a partnerem tetteiben lássam azt, hogy szeret és fontos vagyok neki, minthogy állandóan mondogassa, hogy mennyire szeret és imád, de közben abszolút semmit ne tegyen meg értem.
A párom sem kifejezetten az a fajta, aki annyira sokat mondogatná, ellenben minden egyes mozdulatában érzem, hogy szeret.
"Köszi a trollkodást :). Tehát akkor szerinted minden ember jó nagy hazudós, köszi a véleményt :)."
Kedves Kérdező, figyelmedbe ajánlom, a Google volt adattudósának Seth Stephens-Davidowitz a "Mindenki hazudik" című könyvét:
A szerző nagyon jól feltárja, hogy az emberek mennyit hazudgálnak össze-vissza.
Székely házaspár ül a lócán:
Asszony: - Szeretsz-e még engem? Sosem mondod...
Férj: - Egyszer megmondtam. Ha változás lesz, szólok.
Szavakkal bármit mondhatsz, és nagyon is könnyű hazudni az érzéseket. Volt már benne részem bőven. A tettek viszont nem hazudnak.
Az ahogy azonnal észreveszi ha valami bánt, a legapróbb jelből is és magához ölel, ahogy álmában megfogja a kezem, ahogy könnybe lábad a szeme a boldogságtól ha szorosan összebújunk, ahogy kérés nélkül hoz egy pohár vizet ha nagyon belefeledkezek a dolgomba, ahogy csillog a szeme ha rám néz, ahogy a vállamra hajtja a fejét a kanapén és még a végtelenségig sorolhatnám. Ezek mind sokkal jobban kifejezik a szeretetet, mint a szavak.
Bár azért annak is örülök, ha elmondja mennyire szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!