Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek olyan emberekről, akik párkapcsolatban az érzéseiket csak tettekkel (esetleg tárgyakkal) bizonyítják, szavakkal szinte egyáltalán nem?
Miért hiszitek azt, hogy az emberek tettekkel egyáltalán nem hazudnak?? Én sokszor láttam azt, hogy csak a gyereknemzésért bizonyos férfiak nagyon is smúzolnak tettekkel egy nőnek, aztán miután megvannak a gyerekek, a saját anyjánál vagy más nőknek "bizonyít" tettekkel, a gyerekei anyját rendesen leh.lyézve, mert hát mindig megvan a jó hátszél: a saját anyukája.
Olyan helyzetek is vannak, amikor a férfi csak státuszként mutogatja a haveroknak a nőjét, mint egy tárgyat, nem érez iránta semmit, de jó párszor vitte vacsizni, sétáltatta autóval, stb.
Ezek a tettek szerintetek mély romantikus és érzelmes férfit mutatnak? Az érzelmeiről egyáltalán nem beszélő férfi sokszor megvásárolja tettekkel, mű kényeztetésekkel, ajándékokkal a nőt, én ezt sokszor láttam.
Észrevetted kérdező, hogy senki sem olyanokat írt tettekre, amiket te? Hogy vacsorázni viszi meg autóval viszi ide-oda?
A törődés, figyelmesség, őszinte szeretet jeleit írtuk le, amiket nem lehet megjátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!