Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy már nem szeretem vagy csak elnyomom a szerelmet?
Van valaki, akibe hirtelen szerettem bele, egy időben sokat gondoltam rá, nagyon vágytam a társaságára, a testi közelségére, a személyiségét is nagyon megszerettem. Tudtam viszont, hogy ennek nincs értelme és több okból sem lehet köztünk szerelem. Tudatosan is igyekeztem nem szeretni őt, de közben valahogy magától is kezdett elmúlni és más érzelmekké átalakulni (barátság, jóság, amolyan általánosabb szeretet). Már szinte sose gondoltam rá romantikus érzésekkel, de aztán egy idő eltelte után voltak megint érdekes dolgok. Korábban fantáziáltam róla, mikor még szerettem, szerettem volna megcsókolni, utána mikor az egész szerelem elmúlt, akkor ez is elmúlt, de aztán meg rájöttem, hogy valójában ha lenne rá lehetőségem, akkor most sem utasítanám vissza. Amikor pedig esetleg arra gondoltam, hogy talán valaki mást szeret vagy szeretett régen, akkor elszomorodtam és fájó érzés volt. Annak ellenére, hogy nem akarok amúgy összejönni vele.
Honnan tudhatom, hogy valakiből tényleg kiszerettem vagy csak el vannak rejtve az érzéseim?
Az mi lehet, amikor szerelmes vagyok, de ez abbamarad, aztán megint vágyok rá, szomorú vagyok, ha attól tartok mást szeret vagy bármiért nem lehet köztünk semmi, de amúgy meg el tudom fogadni a helyzetet és tudok rá anélkül gondolni, hogy szerelmi bánatban szenvednék és közben barátként is tudok nézni rá?
Biztosan bonyolultnak tűnik, sajnos ez van.
Rendszeresen tartjátok a kapcsolatot?
Szinte pont így vagyok. Csak azt az irigykedést leszámítva, hogy mással van kapcsolatban. Nálam olyankor csendesedik el, mikor megszakad a kapcsolat. Majd ismét fellángol mikor újra találkozunk.
Szerintem az újra találkozásnál lehet felmérni, hogy elmúltak-e az érzések.
Talán.
Akkor ez most egy plátói szerelem vagy kölcsönös? Mi az, hogy voltak megint érdekes dolgok? Volt köztetek valami vagy sem?
Ahogy írsz, az alapján szerintem még mindig érzel iránta.
Lehet nem kellene harcolnod az érzéseiddel, hanem megélned őket. És akkor kiderülne, mit is érzel iránta.
"Van valaki, akibe hirtelen szerettem bele, egy időben sokat gondoltam rá, nagyon vágytam a társaságára, a testi közelségére, a személyiségét is nagyon megszerettem. Tudtam viszont, hogy ennek nincs értelme és több okból sem lehet köztünk szerelem."
Te már az elején megparancsoltad a szívednek hogy nem szeretheti,csak a szíved teljesen mást akar. Az agyad küzd a szíved ellen. Ennyi!
Ő érez irántad?
Beszéltetek ilyesmiről valamikor is?
Ha ennyire szereted, miért fojtod el, miért mondod, hogy nem lehet köztetek semmi?
Mert szerintem még mindig szereted.
Hát amúgy barátság mondhatni van/volt és amúgy emberileg is nagyon szeretem őt. Nagyon pozitív értelemben változtatta meg az életem, a legnehezebb időszakokban többet segített és jelentett nekem, mint bárki más.
Viszont soha nem jöttünk össze.
Sajnos a helyzet nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!