Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan,hogy nagyon sok idő után kezdted igazán megszeretni a párodat és kötődni hozzá? Mennyi idő volt?
nemrég volt egy hasonló kérdés
nekem 2,5 hónap volt amíg azt kezdtem érezni ohgy szeretem. most kicsit több mint 3 hónapnál járunk és szerelmes avgyok, érzek mélyebb érzelmi kötődést. de nekem mindenhez több idő kell mint másoknak általában
Mikor kaptam tőle egy Fiat 500-t,oda meg vissza voltam tőle.
28L
3. Vagyok és egy kérdést tettem fel, nem értem, miért kellett lepontozni... ha valakivel rendszeresen randizom és van köztünk intimitás is, az számomra egy alakuló kapcsolat, amiből bármi lehet, akár szerelem is.
Viszont érdekel, hogy látják azok, akik ezt még nem tekintik kapcsolatnak. Ekkora gond, hogy kíváncsi vagyok más nézőpontra?!
#3: Lehet egyébként, hogy én értelmeztem rosszul a kérdést, de nekem úgy jött le, hogy a MÁR párod kapcsolatban kezdted el szeretni. Tehát, hogy a kérdés arról szól, hogy jártatok már és utána kezdted el szeretni. Lehet, hogy én értelmezem egyébként rosszul.
Amit írtál, azzal egyetértek. A randizás egy alakuló párkapcsolat.
(Nem nyomtam rád minuszt.)
6: Én is így értelmeztem a kérdést, ezért is érdeklődtem, hogy akkor mit jelent a randizási szakasz...
Nekem a legutóbbi párkapcsolatomban fél évig tartott, mire szerelem alakult ki, de addig is működött a kapcsolat, hiszen rendszeresen töltöttünk együtt időt, sokat beszélgettünk, volt szex is (ami egyébként szerintem a kötődés egyik fő összetevője).
Fura lett volna, ha fél év után mondjuk csak ki, hogy akkor ez mostantól párkapcsolat, hiszen nem volt egy éles határvonal, fokozatosan alakultak ki és mélyültek el az érzések.
#7: Ah, így már értem. Nálam ez valamennyire más. Randizgatásnál még van egy vonal, ahol nincs meg az elköteleződés. Addig csak tapogatózás van, a másik megismerése. Itt is vannak már érzelmek és én ilyenkor ki is lépek, ha nem érzek szerelmet vagy bármi hasonlót és közlöm, hogy ebből nem lesz semmi, csak talán szex.
Volt már nekem így kb. 4-5 hónap is. Addig nem jártunk rendesen, nem voltunk együtt hivatalosan. Bármelyikünk kiléphetett volna és egyébként valamilyen szinten beszélgettünk is mással. Aztán jött egy pont, ahol teljesen elköteleztük egymás felé a dolgokat.
8: Nekem ez azért furcsa, mert egy párkapcsolatnak is bármikor vége szakadhat, még egy házasságnak is. Tudom, mert volt benne részem...
Ha valamibe belekezdek, akkor egyértelmű, hogy pozitív fejleményekre számítok (különben bele se kezdenék), de ezzel együtt tisztában vagyok vele, hogy bármikor beüthet a krach bármelyik fél részéről. Ezért nem különítem el a kettőt. Soha életemben nem volt még olyan, hogy hivatalosan ki lett nyilvánítva, hogy akkor ez most egy kapcsolat, vagy járunk, egyszerűen csak alakult valahogy. És igen, voltak rövidebb kapcsolataim is, pár hónaposak, de én azokban is ugyanúgy működtem és viselkedtem, mint egy tartós kapcsolat elején. Nekem az, ha nevesítjük, hogy ez csak randizás, ismerkedés, akkor az számomra rettenetesen illúzióromboló, akkor visszalépek három lépést és az gátolja, hogy magam adjam. Akkor biztos, hogy soha nem lesz belőle kapcsolat részemről.
#9: Sajnos, nagyon sajnos az első mondatoddal egyetértek.
Én is pozitív dolgokra számítanék a kezdéskor, de a randizáskor még óvatosabb vagyok. Kapcsolatban már többet nyújtok magamból is, akár fel is áldozok dolgokat a kettőnkért. Randizásnál még nem.
Egyébként meglepően sok embertől hallottam, hogy szerelem nélkül is menjek bele kapcsolatokba. Nekem ez az illúzióromboló hozzáállás.
(És köszi, hogy végre valaki nem veszekedni akar!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!