Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is érezte már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már azt, hogy annyi rossz kapcsolat után talál valakit, akivel minden magától értetődő, könnyű, és elkezd azon agyalni, hogy vajon ez tényleg megtörténik-e? Hogy nem átverés-e az egész? Létezhet - e ilyen?

Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem, az sajnos nem attól függ, minden stimmel-e. Az vagy jön vagy nem.
2021. szept. 9. 15:08
 12/18 Twastar ***** válasza:
87%

Igen.

Ezt nevezik "engem nem lehet szeretni" játszmának.

Nézz utána!

2021. szept. 9. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Én is ebben a cipőben járok, de küzdök ellene! Nekem most azt vált be, hogy picit hátrébb léptem, de pont annyira, hogy még működjön a kapcsolat, viszont nem várok semmit, nem élem bele magam, majd az idő eldönti, mi lesz az egészből.
2021. szept. 9. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen, de figyelni kell a dologra, hogy ez így is folytatódjon, ne b*djon el.
2021. szept. 9. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Én sosem értettem ezt... minek jönnék össze olyannal, akivel ez nem így van? Mindenkivel az eleje könnyű, és nem.látjuk a különbözőségeket, hibákat, stb. Aki úgy jön össze valakivel, hogy már akkor tudja, hogy rossz lesz, az beteges
2021. szept. 9. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Létezik❤️
2021. szept. 14. 19:46
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Van ilyen. Az emberek majdnem egy tized százaléka képes rá egy másik felső egy tized százalékossal.
2021. szept. 18. 19:24
 18/18 anonim válasza:
100%

Ijesztő tud lenni, amikor rátalálunk az igazi nagy szerelemre, én úgy hiszem éppen ebből tudod, hogy valóban ő az igazi.

Valamiért mindenkiben van egy kis szorongás a jó dolgoktól. Talán attól félünk, hogy ha megkapjuk amire vágyunk, akkor lesz veszítenivalónk is.

De ha mindig attól félünk, hogy mi van ha elveszítjük, akkor soha nem leszünk igazán boldogok. Önbeteljesítő jóslatként tesszük tönkre a saját örömünket.

2021. szept. 29. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!