Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért, teljesen más az, hogy találkoztok, kikerázod magad meg minden aztán haza mész, csinálod a dolgod, mert nem ismered meg így az embert igazán , nem vagy vele reggel-este. Nem hiába mondják azt hogy lakva ismeri meg egymást az ember. Teljesen máshogy viselkednek az emberek ha csak találkozgatnak, mint mikor együtt is élnek. Kicsit meg is játszák magukat...kiszépítik magukat
.miközben otthon slamposan vannak. Nem kell ellátniuk a férfit, nem kell annyit főzniük rájuk,se mosni. Lehet hogy a férfi trehány, vagy a nő, és ezt nem tudod meg ameddig nem élsz vele. Személyiség is teljesen más lehet!!!
Én már több kapcsolaton túl vagyok. Látom te le ragadtál ennél a férfinál és lehet nem volt olyan kapcsolatod, ahol együtt is élsz valakivel. Nekem volt ilyen is mint nálad volt és nem éltünk együtt és van a férjem akivel éjjel nappal együtt vagyok már 12 éve. Férjem előtt is volt egy férfi akivel évekig együtt éltem.
Hatalmas a különbség.
A "Sokszor nálam aludt, tudtuk, milyen egymás mellett ébredni, meg mennyire rendes vagy házias a másik, tekintve, hogy így is úgy is főztem"
nagyon nagy különbség van attól hogy heti többször főzöl neki vagy csak 1x 2x havonta és nem csak akkor találkoztok ha jó a hangulatotok , hanem szinte minden pillanatában részese vagy az életének. Egy idő után már tudni fogsz róla mindent. Egy megbeszélt találkára felkészülsz.
Ez egy felmérés,amiért kitettem a kérdést,nekem is meg van a saját véleményem erről.
Mivel 9től kora estig dolgozok így az exemmel az összeköltözés csak rontott a kapcsolaton. Főleg egy hosszú túlórás nap után.
Előtte sokkal minőségibb időt tudtunk együtt tölteni.
Akkor a jó, ha mindkét félnek megfelel a helyzet.
Mi 3 évig járkáltunk egymáshoz. Én meguntam, hogy csak telefonáltunk hétközben és sosem láttuk egymást mert ahhoz messze laktunk egymástól. Csak a hétvége volt. Lehet ő még el lett volna külön, de én már nem. Jobb együtt lakni és így tudunk együtt haladni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!