Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást, de mindketten párkapcsolatban élünk. Mi a véleményetek?
Mindkettőnknek tartós kapcsolata van, de évek óta “jóban vagyunk” egy ismerősömmel. Barátként viselkedünk, nem mondtuk ki soha, de tudjuk, hogy ez több. Nem beszélünk róla és nem is történt semmi köztünk, de nem tudok nem rá gondolni folyamatosan. Mindent megbeszélünk és egy az érdeklődési körünk is, sokat beszélünk üzenetben, de egy-egy kávéra vagy ebédre is össze szoktunk futni a városban ha van rá időnk. Viszont mindkettőnknek fontos a jelenlegi biztos párkapcsolata ezért tartjuk a távolságot. Van ennek értelme? Feladnátok egy stabil kapcsolatot azért, hogy boldogok legyetek? Ugyebár ezzel a két másik embernek fájdalmat okozva…
Voltatok ilyen helyzetben? Mit tennétek?
Na, ki is lyukadtunk oda, hogy valójában te félsz az ismeretlentől, és ennyi. Nincs itt semmi magasztos dolog.
Nincs gyerek, nincs hitel, nincs szerelem, nincs semmi oka annak, hogy ti együtt maradjatok.
Rohadt szar kilépni egy biztos kapcsolatból, én egy 5 éves kapcsolatot hagytam a hátam mögött ezért. Én is féltem, biztos életem volt az egész bizonytalan, szemét gyerek- és kamaszkorom után, végre azt éreztem, valaki szeret, és biztonságban vagyok. Nehéz volt eldobni. De azok után, hogy megismertem a srácot, képtelen voltam ugyanúgy nézni az exemre. És nem ezt az életet szántam magamnak: és neki sem. Megérdemelte, hogy olyannal legyen, akinek valóban ő a mindene, és nem más után ábrándozik esténként. Most olyan nővel van együtt, akivel sokkal jobban passzolnak, most fogja eljegyezni, aztán házasság, ház, gyerek, minden.
A te párod is megérdemli, hogy valaki tényleg tiszta szívből őt akarja.
az a véleményem, h. gyáva és önző vagy.
önző, mert bár megcsald a párod, ez az ún. érzelmi megcsalás, ki is használod, mégis sunyi vagy, és nem zárod le vele.
és gyáva, mert bizonygatod, h. itt a másikkal vmi nagy kapcsolat van, bár egy árva szó sem esik erről, de mégsem hozol áldozatot érte.
én konkrétan megundorodnék tőled mindkét esetben, mert egy rendkívül egoista ember vagy, azt nézi, h. neki pillanatnyilag mi az érdeke, milyen szituból tud a legjobban kijönni, mi éri meg.
közben meg átvered és megalázod a párodat.
nem vagy te szerelmes igazából egyikbe sem,ahogy a széljárás hozza úgy mozogsz, ahogy az érdekeid diktálják.
pancser.
Végül biztosan lenne sérülés egy szeretői kapcsolatból, de az most is van!! Most is kínzás nem megélni az érzelmeiteket. Ebben a pillanatban csak simán lezárni a kapcsolatot, szintén sérülés lenne.
Akkor viszont már tényleg a szeretői dolog lenne a legjobb. Egy ideig... de megélhetnétek végre, ami köztetek van. Aztán hamar jönnek a galibák... akkor kell lezárni a kapcsolatot örökre.
Talán jobb lenne nem találkozni, mert így a kapcsolatodba is bezavar. Vagyis neked roszabb ha látod.
Én nekem is van egy olyan férfi aki a férjem mellett aki nagyon megfogott. Egyszer találkoztam vele, akkor is életemben először. Azóta sem futottunk össze még csak véletlenül sem. Olyan ő nekem mint valami "plátói szerelem", de nem olyan szerelem. Valami vonzódás... Eszembe van, de nem találkozunk, nem keressük egymást. Neki is van párja amúgy. Nem tudom miért van ennyire hatással rám, de itt véget is ért a történet. Szeretem a férjem, nem hagynám el, nem csalnám meg. Annyi közös dolgunk is van és jókat tudunk együtt nevetni is és most rosszul érzem magam, hogy van más akire úgy rá nézek. Ahogy mondtad 10 éves kapcsolatban előfordulhat. Hát sajnos előfordult velem is.
Miért ne lehetnék önző? Miért ne magamat helyezzem az első helyre és a saját boldogságom? Nyilván ha valamit teszek akkor azt magam miatt fogom, nem azért, hogy másnak jó legyen. Egyébként pont azért vagyok ilyen szar helyzetben, mert senkinek nem akarok rosszat. Ha nem így lenne valószínűleg már dobbantottam volna egy harmadikhoz, aki királynőként eltart és nem foglalkoznék senki érzelmeivel :D
19-es, sajnálom, én megpróbálom magam túltenni rajta és nem engedem meg magamnak, hogy rá gondoljak. Sajnos a találkozás társaságban nekünk nem elkerülhető, de kettesben és a magánéletben nem fogok, akármennyire fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!