Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként gáz, ha én mondom ki azt először, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat törődött velem az elmúlt hónapokban egy férfi. Mindenben a kedvemet kereste és először ugyan nem akartam tőle semmit, de beleszerettem. Nagyon gyakran találkozunk és szex is van már köztünk. Gyakorlatilag járunk. Eddig nem akartam kimondani, hogy szeretem, de most már nem szeretném halogatni. Nem hiszem, hogy meglepődne vagy ő másképp gondolná, de kicsit zavarban vagyok, hogy nőként kimondjam először vagy sem.
27N
2021. szept. 4. 21:29
11/15 anonim válasza:
Utàlom a taktikázó, manipuláló, számító embereket.
12/15 anonim válasza:
Az hogy azon agyalsz felvállalod e az erzelmeid olyan elott aki nem az nem taktikazas manipulálas utolso.
13/15 anonim válasza:
11.Te uton utfelen szerelmet vallanál akárkinek random annak is aki lehet csak szorakozik veled?
Ja lehet te igen. De nem mindenki olyan mint te.
Van akinek a bizalomhoz elég annyi ami le van irva. Masnak nem.
Különbözőek az emberek. Ennyi csak.
15/15 anonim válasza:
Ha annyira komolyat akartok, miért nem beszélitek meg? Hány évesek vagytok? Nem lehet, hogy csak te akarod jobban és ezért félsz? A járás és az összejártok dugni köz óriási különbség van. Néha meg azért a dugásért áldozatokat is kell hozni, az sem ugyanaz, mintha valaki tényleg törődik a másikkal. Akkor nem is lenne félelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!