Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként gáz, ha én mondom ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként gáz, ha én mondom ki azt először, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat törődött velem az elmúlt hónapokban egy férfi. Mindenben a kedvemet kereste és először ugyan nem akartam tőle semmit, de beleszerettem. Nagyon gyakran találkozunk és szex is van már köztünk. Gyakorlatilag járunk. Eddig nem akartam kimondani, hogy szeretem, de most már nem szeretném halogatni. Nem hiszem, hogy meglepődne vagy ő másképp gondolná, de kicsit zavarban vagyok, hogy nőként kimondjam először vagy sem.

27N

2021. szept. 4. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha már sex is van, akkor ne mond ki. 30/F
2021. szept. 4. 21:32
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
En nem tenném.
2021. szept. 4. 21:33
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, komoly kapcsolat a cél, avagy csak összejártok dugni? Ha előbbi, akkor nem gond, ha utóbbi, akkor el fogod ijeszteni.
2021. szept. 4. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ennyi még kevés lenne a bizalomhoz hogy kimondjam h szeretem es a tobbihez is kevés lenne az hogy fel se vállalja az erzelmeit.
2021. szept. 4. 21:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez k jó! Kurtok de az a kérdés hogy kim9nja ki higy szeretlek.

Kiba szott egy vilàg.

2021. szept. 4. 21:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot szeretnénk mindketten. A szexet csak azért írtam, hogy nem plátói szinten van a kapcsolatunk. Kifejezi az érzelmeit, gyakran mondja, hogy hiányzom neki, fontos vagyok neki, örül hogy rám talált,stb. Csak konkrétan a szeretlek szó nem lett még kimondva.
2021. szept. 4. 21:54
 7/15 anonim ***** válasza:

En nem "erőszakoskodnék" ezzel.

Dehát mindenki mas

2021. szept. 4. 21:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond ki, tok mindegy ki mikor mondja ki
2021. szept. 4. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy gond lenne ezzel. De ilyen témában teljesen fölösleges tanácsot kérni. Ha akarod, mondd meg neki. Ennyi az egész.

(És nem, nem gáz nőként.)

2021. szept. 4. 21:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most egy elég hasonló helyzetben vagyok a másik oldalon és nem tudom, hogy ha kimondom akkor ebből vajon jó sül ki vagy ő még nincs ott érzelmileg és csak bajt csinálok.
2021. szept. 4. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!