Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan exed aki miatt mindent dobnál?
Figyelt kérdés
Adott egy szakítás vagy olyan véget ért kapcsolat ami a körülmények miatt nem lehetett volna és te már azóta kapcsolatban élsz. Évek múlva felbukkan akiről azt hitted életed szerelme volt. Mindent dobnál érte vagy megfontolnád hogy mi változott és maradnál inkább a mostani kapcsolatban?2021. szept. 1. 21:39
11/16 FoxtrotLidérc válasza:
Miért dobnék olyanokért mindent, akik már rég leszerepeltek előttem? Ha az exeimből indulok ki, miért vennék a nyakamba akár egy viaszbábot meg a velejáró idióta, sz*rkeverő hibbant anyóst, akár egy olyan színésznő vegyes zsarnokot, amelyik ide-oda félrejárt? Máshol biztosan tolerálnák az ilyet - én nem teszem... Megvolt a lehetőségük. Megvolt...
12/16 anonim válasza:
Engem 2 exem is megtalalt mikor egyszer beszélgettünk.
Gyerekek voltunk, azóta mindent máshogy látnak, meg bántak ahogy velem viselkedtek stb stb..
Próbáljuk meg újra.
Az egyikőjük nagy szerelmem volt. 2 évbe telt mire kihevertem, de akkor is nemet mondtam neki.
13/16 anonim válasza:
Nincs. Az ex azért ex, mert nem működött és nem ő volt az igazi. Akivel most vagyok, úgy gondolom ő az, akiért mindent feladnék.
14/16 anonim válasza:
Volt egy fiú amikor még 17 éves voltam, 2 évig volt vele kapcsolatom de sex nem volt. Ritkán tudtunk találkozni,ő elment katonának de akkor is tartottuk a kapcsolatot. Azt beszéltük ha vége a katonaságnak komoly lesz a kapcsolatunk,de volt 2 lány ismerősöm akik irigykedtek a kapcsolatunkra és össze kavartak mindent.Sajnos vége lett, ő meg nősült én férjhez mentem.Családunk van de a facebookon megkeresett, mindig reagál a történetemre. Tudom,hogy szeretett és a mai napig tetszem neki, én is nagyon szerettem őt de azért megsem dobnám el a családom. A kisfiamat imádom. 33 NŐ
15/16 anonim válasza:
Nem. Most minden olyan szuper. Boldog vagyok, most igazán. Nem dobnám el olyanért, akivel korábban nem működött.
16/16 anonim válasza:
Igen,nekem ő volt az igazi
Mai napig az exem szeretem
3 éve szakítottunk
Volt azóta párom,és az exemnek is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!