Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adjatok tanácsot pls... miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot pls... miért van az, egy kapcsolatban, hogy ez egyik fél több mindent enged meg magának?

Figyelt kérdés
Mármint, 2 éve vagyok együtt a párommal, volt idő amikor egy nap4-5 csajt követett be volt amelyiknek be likeolta a 3-4 évvel ezelőtti képeit. Mikor észre vettem rosszul esett szóltam neki akkor abba hagyta. Most vett egy kutyát, és akitől a kutyát vette, láttam múltkor a chatben hogy beszélt vele, egy fiatal csaj. Rá kérdeztem, de az volt a válasz, hogy az ő kutyájáról küldött képet és még ő háborodott fel, hogy mit gondolok hülyeségeket beszélek pedig csak kérdeztem. Ma észre vettem, hogy hozzá szólt a képéhez amit kitett facebookra, igaz csak a kutyája volt rajta, de ha én ilyeneket csinálnék, szerintem már nem lenne velem. Tudom nem a világ problémája, vannak ettől nagyobb bajok is, csak nem értem neki miért van joga mindenhez..
2021. júl. 29. 23:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
A csajok bekövetése nagyon nem, szóltál, abba hagyta. De basszus a kutyára ne legyél féltékeny!
2021. júl. 29. 23:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem a kutyára vagyok:)) Hanem, hogy kész megvette azt a kutyát minek kell beszélni a csajjal? Minek kell kommentelgetni? De az a probléma, hogy nekem ilyet nem szabadna..
2021. júl. 29. 23:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem derül ki milyen kutyát és honnan vett, de kicsit is igényes, állataival foglalkozó tenyésztő figyelemmel kíséri az eladott kölykök sorsát.

" de ha én ilyeneket csinálnék, szerintem már nem lenne velem"

na ezért teheti meg. Mert te eltűröd.

2021. júl. 30. 00:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele akarsz maradni, akkor ezt le kell meccselned vele. Ha még fiatalabb vagy, akkor minél előbb lépj le ebből a kapcsolatból.
2021. júl. 30. 00:44
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Tévedsz, nem hagyna el emiatt. Mi férfiak nem hisztizünk ilyen apró hülyeségeken.
2021. júl. 30. 08:10
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem... férfiak ennél apróbbakon. Pl xy megnézte, akkor már a nő hibája és biztos ki is akart vele kezdeni. Szemben a hapsival, aki bekövet, like-ol, ráírogat, de az bagatell... hagyjuk már.
2021. júl. 30. 11:18
 7/14 A kérdező kommentje:
6. Pontosan...
2021. júl. 31. 07:03
 8/14 A kérdező kommentje:
3.igen de ez a csaj az, akinek a kutyája felpárolta a szuka kutyát, ahol a párom vette. Csak nem akartam túlbonyolítani ezért le írtam egyeszerűbbeb
2021. júl. 31. 07:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Tegnap pl láttam, hogy már kommentelnek is egymás kutyájához.. egyébként nem csúnya csaj szőke haj nagy mellek😒
2021. júl. 31. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben szerintem nincs azzal probléma,ha a kutya mint közös téma összeköti őket.

Ez inkább tűnik a részéről állandó lehetőség keresgélésnek,nem pedig a kutya miatti normális érdeklődésnek.

Ami miatt pedig biztos hogy hosszútávon nem fog működni a kapcsolatotok !normálisan! az az,hogy ő megenged magának olyasmit,amit neked nem.

A kapcsolatok akkor vannak egyensúlyban,ha ez oda vissza alapon működik.Az hogy ebben hol a határ azt két ember együtt dönti el.

Nálatok ez a "megállapodás" nem jött létre.

Magyarul az ő szabályai alapján élsz,ami neked nem felel meg,csak megalkudtál a békesség kedvéért.

2021. aug. 1. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!