Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondtam neki, hogy szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondtam neki, hogy szó sem lehet arról, hogy legyen köztünk valami,de ezzel végleg elrontottam mindent?

Figyelt kérdés

50-es férfi vagyok, családos. A munkahelyemen van egy 30-as kolléganő, akire felfigyeltem (a párom is ebből a korosztályból aló, tehát nem arról van szó, hogy egy fiatalabbra cserélném le), és úgy érzem, én sem vagyok teljesen esélytelen nála.

Amikor nemrég beszélgettünk, meggondolatlanul azt találtam neki mondani, hogy milyen jó, hogy mégis létezik férfi-nő barátság, mert köztünk más úgysem lehet. Láttam rajta, hogy megdöbbent ettől a mondattól, és zavarba jött.

Ki kell hangsúlyoznom, hogy soha nem kezdett ki velem, nem nyomult, én sem őrá, hiszen mindketten tudjuk, hogy van partnerem.

Azóta észrevettem, hogy kerül, ha ráírok, nem válaszol, vagy semlegesen.

Már nincsenek nagyobb beszélgetések, meg az az összhang.

Természetesen sokat gondolok rá, azt hiszem, hogy a jó hírnevem megőrzése miatt is mondtam azt, amit. Nagyon kínos lenne, ha bárki bármit félreértene velünk kapcsolatban vagy ha szeretőm lenne.

De gondolok rá... és ezzel nem tudok mit kezdeni. Válni nem tudok, meg vén fejjel nem is merek.

2021. aug. 3. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Gyönyörű történet, de nem értem, mi a kérdés.

Be akartad játszani neki, hogy te jófiú vagy, hogy ha rád mászik, széttehesd a karod, hogy de hát te megmondtad, hogy nem lehet, nem rajtad múlott. Nem jött be és most rossz neked, hogy eltűnt a fiatal csaj, aki érdeklődik irántad és táplálja az egód.

Azt mondtad, nem tudsz/mersz válni, vagyis nem lehet szeretőd, mert a válás nem opció, márpedig ha lebuksz, az lesz.

Nagy vagy már, uralkodj magadon, ha nem megy, válts munkahelyet, könnyebb lesz. Gondolkozz inkább azon, mit nem ad meg neked a feleséged és ezen dolgozzatok ketten.

2021. aug. 3. 14:22
 2/8 A kérdező kommentje:

A nyugdíjtól nem sok év választ már el, ne haragudj, de badarság, hogy ilyen könnyen veszed, hogy az én koromban váltsak munkahelyet emiatt.

A társamra nem lehet rossz szavam, nem arról van szó, hogy ne működne a kettősünk,a hétköznapokban funkcionálunk, hanem arról, hogy a másik nő vonz, vannak benne olyan színek (belső tulajdonságaira értem), meg olyan személyiségjegyek, amitől egyszerűen izgalmas és szerethető...

2021. aug. 3. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Az a badarság, hogy ilyen idős fejjel nem a családodra fókuszálsz, mikor elmondásod szerint nem rossz az a kapcsolat. Mindig lesz szebb, jobb, ízesebb, illatosabb, de nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink után menjünk. Az asszonyod mellett tetted le a voksodat, tarts ki mellette, ha az egyetlen érved annyi, hogy a másik izgalmasabb. Uralkodj magadon, ez egy szeszély, egy kísértés, ami lehet erős, de ellen kell neki állni. Embereld meg magad!

Van egy kissé vulgáris, de igaz mondás, miszerint a legjobb nőt is unja valaki dugni. Ez az új csaj is csak ideig óráig lenne érdekes, nem mérhető az újdonság azzal, amit elveszítesz vele.

2021. aug. 3. 14:35
 4/8 harebell ***** válasza:
85%
Most akkor mi a probléma? Nem szeretnél szeretői viszonyt, ezt jelezted, ő tudomásul vette. Amúgy lehet, hogy azért is reagált így, mert ő eleve nem is akart volna többet, és kellemetlenül érintette, hogy te igen. De ez mindegy is.
2021. aug. 3. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:

3-as válaszadó. én nem szexuális értelemben tartom őt vonzóbbnak, a szex sokadlagos dolog, nekem már nem a legfontosabb, hanem a személyisége megragadó.

4-es válaszoló: arra utalsz, hogy elárultam a saját titkos érzéseimet neki akaratlanul is azzal a megjegyzésemmel?

2021. aug. 3. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy valójában te akarod ezt a nőt szeretőnek, de az ezzel járó lebukás-veszélyt, a lebukást követő következményeket már nem akarod vállalni, pedig ezek csak együtt lehetségesek. Amellett egy munkahelyi románc szinte mindig lebukással végződik, ezt tudod te is.

Baromi rossz dolog, mikor le kell mondanunk arról, amit szeretnénk, de ez a felnőtt léthez hozzátartozik.

2021. aug. 3. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
En azt latom, hogy a munkahelyedet az nagyon fontosnak tartod, de a kapcsolatodra mar lazasabban gondolsz. Munkahelyet valtani badarsag, de a kolleginaval azert ellennel. Ja es nem jott be a jatszmazasi kiserleted, azt banod. Epp most akartad csucsra jaratni az eletkozep valsagodat.
2021. aug. 3. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Átérzem ezt a dolgot. Szeretnéd is, de elővetted az eszed. Én is így vagyok. Van egy illető aki nagyon akarnék ott belül, de az eszem nem hagytam el. Szeretem a férjem, de ez az illető olyat vált ki belőlem hogy leírni nem tudom. Nagyon vonz. Én is elutasítottam... fájt az is.
2021. aug. 7. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!