Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos mentális betegség 90% ban kizárja a kapcsolat lehetőségét? 28 éves férfi vagyok és szűzpecsenye🤤
A betegségedről nem tehetsz, biztos próbálsz kezelésre járni, gondolom gyógyszert is szedsz. Az a baj,hogy a mai világ egyébként is stresszes, mindenki tele ezer problémával, és nehezen tolerálunk a másiknak.Még mentálisan ép embereknek is nehéz egymáshoz alkalmazkodni, nem még ha figyelemmel kell kísérni egy betegséget is. Bármilyet...akár szervi, akár mentális.
De ez ne szegje a kedved, ismerkedj, akár zárkózottabb nőkkel is. Biztos lesz olyan aki elfogad ilyennek.
Nem zárja ki a kapcsolat lehetőségét, de nyilván lecsökkenti (bár azért a szűzpecsenye szó meg a nyáladzó smiley sem javít a helyzeten... a stílus maga az ember).
Nekem volt skizofrén ismerősöm - nem vállalnék be kapcsolatot, mert nála tényleg azon függött az állapota, hogy hogy szedte a gyógyszert... az meg nem garancia, hogy mindig fogja és sosem fogja úgy gondolni, "á, már elég jól vagyok", "f... kivan a gyógyszertől"... na, ez az ismerős épp, amikor a "nem akarok gyógyszert szedni" korszakában volt, konkrétan betört egy boltba, ami zárva volt, mert nem tudta elfogadni, hogy nem tud cigit venni.
Ez nem a Balázs.
Jársz orvoshoz, szedsz gyógyszert? Gyógyszerrel jól kezelhető ez a betegség. Egyszer egy srác elhívott randizni régen a faluból ahol laktam, később tudtam csak meg, hogy skizofrén. Soha nem látszott rajta semmi, egy rokona világosított fel róla. Ugyan nem lett belőle semmi, de nem a betegség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!