Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos mentális betegség 90% ban kizárja a kapcsolat lehetőségét? 28 éves férfi vagyok és szűzpecsenye🤤
Mi a francnak nehezítse az életét valaki egy mentális beteggel függetlenül attól, hogy nő vagy férfi? Én se szenvednék bipoláris lánnyal.
Mit tehetnél? Oldd meg a mentális problémát. Ez a -1. lépés.
Én azon vagyok , hogy megoldjam de a statisztika szerint a betegségemből 1/7ed gyógyul ki magától az orvosok meg nem tudnak meggyógyítani csak kezelni.
Miért ne lehetne egy vállalkozó szellemű hölgy aki erősebb a betegségemnél a partnerem?
A súlyos mentális betegség, az ott kezdődik, hogy gyilkos hajlam, pedofil hajlam, teljes téveszme, dezorientált egész nap, tehát a normális élettel kb nehezen összeegyeztethető.
Azt, hogy valaki szorong, pánikbeteg, OCD-s, bizonyos fokú skizo, bipooláris, mániás, ilyesmi, ne nevezzük súlyos fokúnak.
Rengeteg ember az ismerősi körömből küzd enyhébb~közepes mentális betegségekkel, mindnek van párkapcsolata.
Tudod kiknek nincs a köreimben párkapcsolata? Aki rinyál, aki várja a sültgalambot, aki köpköd a másik nemre.
Sőt, hogy másfajta példát hozzak fel: legjobb barátnőm férje extrém Xanax és alkoholfüggő volt, a szorongása és a kényszeressége miatt, barátnőm mellett az évek alatt mind a kettőt 100%-ban le tudta tenni, és közel 10 éve nem kapott semmi féle pánikrohamot, és a szorongása is megszűnt.
Tehát nem, nem igaz hogy mentális beteg nem talál párkapcsolatot, az a ronda ember, akinek van egy elviselhetetlen személyisége, na az nem talál csak senkit.
Statisztikai alap.
Statisztikai alapon kíváncsi lennék, hogy hány embernek sikerül lefogyni. Ez baromira nem olyan adat ami tőled független.
Statisztika azoknak való akik tudják kezelni. Számodra és a többség számára ezek csak számok (és arányok esetleg vagy százalékok).
Skizofrénia amivel harcolok.
A statisztikát azért írtam , mert az orvosok szerint nem gyógyítható jelenleg.
A legtöbb skizo jól kezelhető betegség a megfelelő terápiákkal, gyógyszerekkel, és kontrollal.
Nekem 3 ismerősöm is küzd ezzel, mind házas, sebész,-ügyvéd,-hentes, a külvilág semmit nem lát az egészből, csak a család és barátok tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!