Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy valaki a maga módján szeret?
"Párkapcsolatban arra a kérdésre hogy szeretsz, az a válasz hogy a magam modján. Igen sincs előtte. Csak igy simán hogy a magam módján."
Na így viszont már elég más a helyzet, inkább tűnik kitérő válasznak. Amúgy a tetteiből legalább az jön le, hogy szeret vagy pont azért kérdezted tőle, mert nem érzed és arra kaptad ezt a választ?
A kommunikáció segíthet a kétségeiden. Kérdezd meg tőle számára ez mit jelent. Ez így önmagában szerintem semmi rosszat nem sejtet, de nem tudjuk a kontextust.
4# vagyok.
Akkor pontosan azt jelenti, mint amit a sima "szeretlek" szerintem. Ne aggódd túl, próbáld elengedni vagy ha nem megy, akkor nyugodtan kommunikálj vele ezzel kapcsolatban. Ha nem megy, akkor tőle kérdezd, amíg meg nem nyugodsz. Ne aggódj. :)
4#
Szerintem ez terelés. Én nem tudnám ezt sima "szeretlek"-nek értékelni.
Bocs, szeretnélek biztatni, de akármilyen emberről van szó, ha valaki szeret, az nem fog mellébeszélni egy ilyen kérdésnél. Ahogy te is mondod, ez egy eldöntendő kérdés, amire nem adott választ. Nyilván azért, mert tudja, hogy ami választ adna, az neked nem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!