Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy több év rendszertelen szex után belezúgjon az ember a partnerébe?

Mert nyitva volt a szived. Ilyenkor hajlamos betalálni vmi rossz partner is amikor ugy "meg van gyengulve"az ember.
Nálam igy volt:
Szakitottam az exszel. De kesobb utaltam is undorodtam is tole de mint emberrel el lehet vele lenni poenos vicces rengeteg a spanja stb.
Aztan igy a haverok kaocaan talalkoztunk gyakorta kesobb is lett egy bnoje aki nekem kedvenc bnőm lett es valahol lelki tarsam is.
Jártunk bulizni egyutt stb.
Aztan szerelmes voltam egy sracba de ő caak elvolt velem mint a befőtt es tul unalmas volt nekem, aztan kerestem más srácokat allandoan hiányzott egy férfi, egy társ, egy partner.
Buliztunk drogoztunk etc. Teltek a honapok. Erre nem beleszerelmesedtem az exbe??
Nem is az hogy kapcsfuggő lennék vagy bármi hanem szabalyosan azerelem alakult ki bennem.
A bnojevel beszelgettem sokat, hogy sajnálom stb, aztan megint egyutt jártunk. Összeköltöztünk stb.
Es ugyanolyan sz.r lett a kapcsolat mint korabban volt es megint nem kell, de sem mint társ, sem mint ferfi. Azota is haverok vagyunk. Támogatom a kapcsolataiban is. Most nekem is van barátom. De fűz az ex most is.
De leaz.rom magasan.
Szoval ha nyitva a szived képes betalálni olyan akit amugy nem is akarnál!!! Ezt tudnod kell.

6-os,nem volt nyitva a szívem, nagyon nem. Évek óta érzéketlen voltam a szerelemmel kapcsolatban. Ezért vállaltam ezt a rendszertelen szexkapcsolatot. De most valami megváltozott bennem, és nem jó érzés.
Miért nem lesz viszonozva soha? Ő foglalt, és ezen nem is szeretném ha változtatna, de nem is fog. Nagy a korkülönbség is, és én már nem akarok kapcsolatot senkivel sem. Tökéletesen megfelelő volt a csak szex. Eddig.
Ebből nagyon úgy néz ki, hogy ki kell szállnom végleg. Így nem megy már részemről.

De nyitva volt bakker. Semmi önismereted nincs..
Plusz a szex oxitocint termel ami hamis szerelem illuziot is okozhat. a szexkapcsolatokrol sem tudsz semmit ezekszerint..

Nekem meg az ex felé nem volt semmi nyitva. Utáltam undorodtam..ez volt az alap.
Ennyit a szívről.
A szerelem az valami nagyon alattomos alja egy dolog.nagyon oda kell(ene)csupan arra is figyelni kikkel állunk szóba, nem még arra is plane hogy kivel szexelunk..nagyon meg kell válogatni a köröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!