Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséled, hogyan találtatok egymásra a pároddal?

A legjobb barátnőm meghívott engem meg az akkori pasimat a szülinapi bulijába, ott beszélgettem egy sráccal aki teljesen elvarázsolt.
Eltelt 1,5 év.
A legjobb barátnőm meghívott a kertipartijára, ezúttal facérként mentem el. Megint ott volt az a srác.
A kertiparti után elkérte az elehetőségemet a barátnőmtől, randira hívott, 2 hónapig randiztunk majd szakított velem. Mert sok volt neki az egyetem, meg a munka meg egy esetleges párkapcsolat.
Eltelt 2 év.
Én időközben kimentem Hollandiába au pairnek. Unatkoztam, ráírtam a srácra, hogy mizu.
Úgy dumáltunk, mintha sosem lett volna 2 év némaság köztünk.
Kiderült, hogy ő is Hollándiába készül meglátogatni a barátnőmet, aki szintén kint élt már akkor.
Találkoztunk a barátnőmnél, kerülgettük egymást, ennyi volt.
Amikor haza látogattam akkor volt köztünk szexkapcsolat.
Még egy évet dolgoztam Hollandiában, nyáron is haza látogattam, akkor is szexeltünk. Aztán évvégén haza költöztem, kerülgettük egymást, összejöttünk, de aztán dobott, aztán 2 hónap után megjött az esze és mivel én egész idő alatt fülig szerelmes voltam belé, így beadtam a derekamat, hogy újra jöjjünk össze. Bizalmatlan voltam, de úgy voltam vele lesz ami lesz, addig is vele vagyok.
Eltelt 5,5 év. Most már 1 hete a férjem.

Egyetemen ismertem meg, volt egy közös óránk, de utólag elmondta, hogy ő már korábban is kiszúrt a közeli kisboltban. Egyik hétvégén épp mentem a buszhoz, ő már ott volt a megállóban és mivel látásból ismertem, így köszöntem neki. Ő meg kihasználta a lehetőséget és beszélgetést kezdeményezett. Rögtön megvolt az összhang. Miután leszálltunk, ő másfelé ment, de szinte rögtön írt nekem Facebookon és ott folytattuk.
Sokáig csak barátok voltunk, én eleinte nem is éreztem iránta többet és azt hittem ő sem, mert nem mutatta jelét (vagy csak én nem vettem észre). Utólag már tudom, hogy neki a legeleje óta tetszettem, de mivel nekem nem sokkal előtte lett vége a korábbi kapcsolatomnak, nem akarta elsietni.
Egyre több időt töltöttünk együtt, aztán egyik nap bevallotta, hogy mit érez irántam, megcsókolt és azóta is együtt vagyunk. Röviden ennyi a sztori.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!