Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy siket lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy siket lány, aki nagyon bejön nekem. Viszont nem nagyon merek oda menni hozzá. Szerintetek hogyan tudhatnám meg, hogy bejövök e neki?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy 3 hónapja van egy lány aki tetszik nekem, mint kiderült, sajnos siket. Párkapcsolatban nincs. Pár hete beszélgettem vele 1x2x fb-n. De csak alap dolgokról.Utána való napon pedig Amikor elment mellettem, akkor rám nézett és mosolygott és köszönt vagyis bólintott. Viszont az elmúlt napokba még rám se néz. o.O Tehát ezért nem akarom leszólítani, ha rám nézne mosolyogna oda mennék hozzá. De így nem nagyon szeretném, hogy elküldjön a bús pcsába. :D Viszont az lehet a kiváltó oka, hogy egy nap rám nézett, én meg hirtelen elkaptam a fejem? (Zavartamba). Nem tudok rájönni, hogy most bejövök e neki vagy nem. Tesztbeszéde alapján az első napokban még úgy láttam bejövök neki. De most... Elmegy mellettem rám se néz. Próbálok a szemébe nézni, de semmmi. Csak azért nem akarok oda menni hozzá, vagy ráírni mert nem nagyon szeretném zaklatni. Tehát most már egyáltalán nem lenne esélyem nála? Nem akartam ide feltenni ilyen gyökér kérdést, de rengeteg ilyen kérdés van, szóval egy próbát megér.

24F

2021. aug. 9. 19:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ja. Elkiabáltam. 😅
2021. aug. 31. 07:38
 22/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Örülök, hogy megpróbáltad. Amúgy a kommunikáció kifogás.. írásban is lehet beszélgetni, ha nagyon szeretné meg tudna tanítani alapszinten legalább jelnyelvre… szájról is meg lehet tanulni olvasni.

TLC-n láttam a 90 Days fiance műsorában, hogy a brazil és az amcsi egy part alkottak és Google fordítóval kommunikáltak. Gyerekük is született :D

2021. szept. 5. 00:28
 23/23 A kérdező kommentje:
A lány tud szájról olvasni. A fiúval valószínűleg már tartott valami... Nem baj, legalább megpróbáltam.
2021. szept. 10. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!