Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy siket lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy siket lány, aki nagyon bejön nekem. Viszont nem nagyon merek oda menni hozzá. Szerintetek hogyan tudhatnám meg, hogy bejövök e neki?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy 3 hónapja van egy lány aki tetszik nekem, mint kiderült, sajnos siket. Párkapcsolatban nincs. Pár hete beszélgettem vele 1x2x fb-n. De csak alap dolgokról.Utána való napon pedig Amikor elment mellettem, akkor rám nézett és mosolygott és köszönt vagyis bólintott. Viszont az elmúlt napokba még rám se néz. o.O Tehát ezért nem akarom leszólítani, ha rám nézne mosolyogna oda mennék hozzá. De így nem nagyon szeretném, hogy elküldjön a bús pcsába. :D Viszont az lehet a kiváltó oka, hogy egy nap rám nézett, én meg hirtelen elkaptam a fejem? (Zavartamba). Nem tudok rájönni, hogy most bejövök e neki vagy nem. Tesztbeszéde alapján az első napokban még úgy láttam bejövök neki. De most... Elmegy mellettem rám se néz. Próbálok a szemébe nézni, de semmmi. Csak azért nem akarok oda menni hozzá, vagy ráírni mert nem nagyon szeretném zaklatni. Tehát most már egyáltalán nem lenne esélyem nála? Nem akartam ide feltenni ilyen gyökér kérdést, de rengeteg ilyen kérdés van, szóval egy próbát megér.

24F

2021. aug. 9. 19:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

10-es, kicsit erős, amit írsz. Nem mindenki nő fel úgy, hogy minden iránt “érzekenyítsék”, de számomra éppen az jön le, hogy most a kérdező találkozott ezzel a szituációval, és nyitott arra, hogy változzon, fejlődjön e téren.

Egyébként komoly, hogy annyira anti-PC volt egyesek számára a nem szándékos (nem sértésnek szánt) süket jelző, hogy átírattátok a nyitóban?

2021. aug. 9. 23:31
 12/23 harebell ***** válasza:
85%

Mindegy, ki mennyire jártas itt a siket "szubkultúrában", nem a mi dolgunk a lány nevében nyilatkozni. Ha ő akarja, majd visszautasítja a kérdezőt, ha valami nem tetszik neki vagy sértőnek talál valamit, jelzi (ha akarja), és az is csak az ő dolguk, hogyan hidalják át az esetleges nehézségeket, ha majd eljutnak addig.

Kérdező, szerintem a leírtak alapján nyugodtan próbálkozhatsz, nem hiszem, hogy azzal az egy önkéntelen gesztussal mindent elrontottál volna :)

2021. aug. 9. 23:38
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Sugj a fulebe szerelmes szavakat, attol elalel :)

37F incel

2021. aug. 10. 01:28
 14/23 A kérdező kommentje:
11-es. Én írattam át, mert tényleg sértő. Mivel nem vagyok jártas a témában, így utána néztem a dolognak.
2021. aug. 10. 09:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Hogy kell átíratni a kérdésben levő szavakat?? Néha jól jött volna nekem is, de nem tudtam, hogy lehetséges.
2021. aug. 10. 13:15
 16/23 anonim válasza:
100%

Nyugodtan vágj bele, sok siket embernek van halló párja. Ha tájékozódsz kicsit előtte a témáról, sokkal magabiztosabb leszel. Angolul (és magyarul is) sok youtube videó van, ahol siket/hallássérült emberek beszélnek a tapasztalatokról, tévhitekről vagy éppen párkapcsolatról.

A másik, hogy nem kell tökéletesre képezni magad a témában, a lány biztos nem bánja, ha megkérdezed tőle, hogy mi hogy kényelmes neki, hogy tudod segíteni a kommunikációt kettőtök között.

Sok sikert kívánok!

2021. aug. 10. 18:23
 17/23 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, a dolog összejövőben van. Már pár napja beszélgetek vele(facebook) , neki is bejövök. Szerintem össze fogom tudni hozni a dolgot.
2021. aug. 28. 14:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, csak így tovább! :) büszke vagyok Rad! :)
2021. aug. 28. 19:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát, én ezerrel próbálkoztam nála. Randira is elhívtam, de sajna nem ment bele a kommunikáció miatt. Így elutasított engemet, írta hogy egy siket palival jár inkább, neki a kommunikáció fontos. Így ezt meg is értem. Tehát elúszott a hajó... De megpróbáltam...
2021. aug. 30. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:

"Igazatok volt, a dolog összejövőben van"

Csak ne kiabald el.... (Bar ugyse hallja)

37F incel

2021. aug. 31. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!