Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy siket lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy siket lány, aki nagyon bejön nekem. Viszont nem nagyon merek oda menni hozzá. Szerintetek hogyan tudhatnám meg, hogy bejövök e neki?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy 3 hónapja van egy lány aki tetszik nekem, mint kiderült, sajnos siket. Párkapcsolatban nincs. Pár hete beszélgettem vele 1x2x fb-n. De csak alap dolgokról.Utána való napon pedig Amikor elment mellettem, akkor rám nézett és mosolygott és köszönt vagyis bólintott. Viszont az elmúlt napokba még rám se néz. o.O Tehát ezért nem akarom leszólítani, ha rám nézne mosolyogna oda mennék hozzá. De így nem nagyon szeretném, hogy elküldjön a bús pcsába. :D Viszont az lehet a kiváltó oka, hogy egy nap rám nézett, én meg hirtelen elkaptam a fejem? (Zavartamba). Nem tudok rájönni, hogy most bejövök e neki vagy nem. Tesztbeszéde alapján az első napokban még úgy láttam bejövök neki. De most... Elmegy mellettem rám se néz. Próbálok a szemébe nézni, de semmmi. Csak azért nem akarok oda menni hozzá, vagy ráírni mert nem nagyon szeretném zaklatni. Tehát most már egyáltalán nem lenne esélyem nála? Nem akartam ide feltenni ilyen gyökér kérdést, de rengeteg ilyen kérdés van, szóval egy próbát megér.

24F

2021. aug. 9. 19:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%

Te vagy a férfi, neked kell először lépned. Ha siket valószínűleg tudja a jelnyelvet. Tanulj meg valamit és jeleld el neki. (Hallatlan alapítvány. Van applikáció is és neten is van fent szótár).

Légy bátor, s menj oda. Hívd meg egy fagyira, kávéra. Lehet ő is szégyenlős. Lehet úgy van vele, hogy siketkent nem kell neked.

Sok sikert!

2021. aug. 9. 20:01
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
ott kezdődik, h. a polkorrekt megnevezés szerint SIKET, és nem süket... mivel vajmi keveset tudsz erről az egész témáról, ezért inkább hagyd békén.
2021. aug. 9. 20:02
 3/23 anonim ***** válasza:
61%

#2 miért kene békén hagynia?

Ne band azt , amit nem tudtál mielőtt hallottad volna….

Megtanulja. Minden ember holtig tanul :)

2021. aug. 9. 20:06
 4/23 A kérdező kommentje:
2-es elnézést, igazad van. Nem nagyon jártam utána a dolgoknak. Viszont nem kell rögtön letámadni. :/
2021. aug. 9. 20:06
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is az jutott eszembe, amit az első válaszoló írt. Szerintem kedves gesztus lenne, biztos értékelné a figyelmességet, ha megtanulnál vmi alapvetőt jelelni (akár így elhívni egy kávéra).
2021. aug. 9. 20:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben. Viszont attól félek, hogy már elszúrtam, hogy elhúztam a fejem. Lehet azt hitte, hogy nem jövök be neki :/
2021. aug. 9. 20:11
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy szurtad, ne add fel ;)
2021. aug. 9. 20:15
 8/23 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsokat. Köszi mindenkinek! Hülyeségnek tartottam kiírni a kérdést, de ez nekem eléggé fontos lenne. Így minden tanács jól jön/jött. Nekem is megfordult a fejembe, hogy hívjam el valahova, tanuljam meg a jelnyelvet(Ha nem is teljesen, valameddig).
2021. aug. 9. 20:20
 9/23 anonim ***** válasza:
58%

Tapasztalatom szerint a hallássérült emberek nagyon baratsagosak. Viszont a gond az, hogy mindig az arcot nezik meg, mert onnan olvassák le a kifejezést, beszédet, stb-t.

Lehet te ugy gondolod, hogy tetszel neki.

Ha neked tetszik, menj oda, ismerkedj. Ha megertitek egymast, akkor hivd el valahova...

Ilyen egyszerű!

2021. aug. 9. 21:19
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem fog működni, mert ők egy másik szubkultúra, olyannal működne csak, aki kellően érett, tájékozott, tud jelelni...

A jelnyelvet elsajátítani kb. akkora munka, mint megtanulni egy idegen nyelvet.

Hogy fogsz vele addig is kommunikálni? Hogy fogod alaposan és mélyen megismerni, és ő téged, lelkileg is közel kerülni hozzá, rengeteget beszélgetni?

Alapdolgokkal nem vagy képben: lesüketezed, elfordítod a fejed, pedig nekik látniuk kell ahhoz, h. tudják követni mi folyik éppen...

Ahhoz, hogy ez működjön nagyon sok minden kell, a te életmódodat is gyökeresen átalakítja. Pl. koncertekre, bulikba mehetsz vele, de hogy ebből hogy lesz közös élmény, az más dolog... És akkor ez még csak egyetlen aprócska hétköznapi dolog...

Szóval ez nem olyan egyszerű és fáklyás menet, ahogy itt a gyakori népe állítja.

Nem ünneprontó vok, csak realista...

Ha én lennék a csaj helyében már emiatt a süketezés miatt is dobnálak, mert ez azzal ekvivalens, mintha egy feketét leniggerezel... ebből látszik, h. semmi fogalmad róluk.

2021. aug. 9. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!