Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne felhívni a figyelmét erre?
Randizgatok egy pasival, aki amúgy normális lenne, ha időnként nem engedne meg magának antiszemita, homosztereotíp és simán szexista megjegyzéseket.
Például: x. y. mimózalelkű, mert meleg
z.-t is előléptették, pedig nő
az a cég tele van zsidókkal
Ezek engem zavarnak, és gyáva vagyok, mert kerek-perec nem mondtam meg neki a magamét.
Úgy érzem, ez megakadályozza a szerelem elmélyülését... ha el is mondom neki, h.nem okés, akkor sem fog ettől belül megváltozni.
Legközelebbi randin időnként dobj be ilyeneket: "néha egész értelmes dolgokat mondasz ahhoz képest, hogy pasi vagy" vagy "ha férfiasabb lennél, lehet még tetszenél is"
Aztán kuka. Mit akarsz még tőle? Ahogy vénül, ez csak rosszabb lesz
Miért akarnád elmélyíteni a szerelmet egy olyan emberrel, aki ha nem veszi észre magát, örök életére ilyen bunkó homofób antiszemita hímsoviniszta ember marad? Csak mert jól néz ki, meg néha nem annyira bunkó?
Igenis, ha téged zavar, mondd ezt meg neki... aztán ha nem reagál normálisan, akkor szakíts, mert nem ő az egyetlen férfi Magyarországon.
Nekem is volt ilyen esetem, amikor az akkori párom mondta, hogy nekem könnyű munkát találnom, több helyre hívnak, mint őt, csak azért mert nő vagyok... véletlenül sem azért, mert nekem volt egyetemi végzettségem és 2 nyelvvizsgám. Ezt meg is mondtam neki, hogy ez nagyon bunkó hímsoviniszta megjegyzés volt, és nagyon lealacsonyító, mintha az, amit elértem, nem számítana semmit... és elgondolkozott rajta, és aztán nem tett már ilyen megjegyzéseket. Aztán amikor visszament egyetemre, és letette az abszolutóriumot, érdekes módon ugyanolyan gyakorisággal hívták be állásinterjúra :D.
Kezd úgy, hogy elmondod neki, mi a jó tulajdonságai, majd rátérsz a rosszra, azaz erre. Majd megkérdezed, hogy tudna ezen változtatni?
Ha nem, akkor dobd, ha igen, akkor állapodjatok meg egy rövid határidőben, és térjetek vissza idővel, mennyit változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!