Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne neki felhívnom erre a figyelmét?
Együtt vagyok egy pasival nem elég régóta, és szoktunk Messengeren is írni. Még februárban szerelmet vallott, én elfogadtam, örültem stb. Én pénteken vallottam neki, erre ő teljesen kiakadt és kinevetett hogy ennyi idő után nem lehetek az (november óta ismerkedünk). Azóta nem kerestem, mert fájt a reakciója és ő sem. Jogos lenne a részemről elküldeni neki a dátummal (screenshot) az ő vallomását és hogy előtte magát nevesse ki és ne engem?
Mert most kicsit kiakasztott ezzel, de nem haragszom rá.
Vagy ti mit tennétek?
Köszönöm a válaszokat
Hasonló a helyzet nálam annyi különbséggel, hogy én vagyok a nő, szinte azonnal beleszerettem a páromba, de ő sokkal nehezebben esik szerelembe, így már majdnem fél éve együtt voltunk, mikor bevallotta, hogy szerelmes. Én akkor majdnem kiugrottam a bőrömből, hiszen erre vártam már jó ideje és nekem nagyon hosszú időnek tűnt. Érdekes módon most, hogy 5 éve együtt vagyunk, nálam ez már valamennyire átment egy nagyon erős szeretetbe, ő viszont a mai napig őrülten szerelmes, naponta legalább négy-öt alkalommal elmondja.
Nekem nagyon fura a párod reakciója, nem lehet, hogy valamit nagyon félreértett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!