Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
a német férfiak (és úgy általában a német emberek) nem egy homogén massza, hanem egyéniségekből áll, köztük is van mindenféle.
nekem volt német barátom, és ő feminista volt, vagyis mindenben egyenrangú félként kezelt engem.
nem várta el, h. én toljam a házimelót egyedül, hanem főzött, mosogatott és vasalt is.
az emberi és női jogokra nagyon érzékeny volt, sokkal felvilágosultabban gondolkozott a ffi-nő kapcsolatról, mint az általam ismert magyarok.
mindenféle kisebbséggel szemben elfogadó volt, ez nekem sokat jelentett.
jó humora volt, okos volt... csupán azért lett vége, mert ő házasságot akart, én még egyetemre jártam, és fiatalabb voltam nála közel 10 évvel.
Nekem is volt német barátom. Echte német, és semmi furcsa nrm volt benne, sem a családjában, barátaiban. Rendes, kedves volt. 2 évig voltunk együtt, de részemről elmúlt a szerelem, így abba maradt a dolog.
Nyilván a németek sem egyformák, mint ahogy egyetlen egy ország lakói sem.
Jajj annyira vicces, hogy ha a lány muszlim sráccal randizna, akkor agyon fogják verni, meg rabszolga lesz. Ha nyugati a pasi, akkor meg felsőbbrendűnek érzi magát.
Ti vagytok a tökéletesek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!